• Teunis, meer dan gewoon.

Teunis start met productie van ventilatiekanalen en toebehoren

Onlangs is Teunis begonnen met de productie van ventilatiekanalen en bijbehorende componenten. Deze uitbreiding van ons productportfolio omvat een breed scala aan producten voor efficiënte ventilatiesystemen.

Met deze nieuwe productlijn bieden we een nog completer aanbod voor perslucht- en ventilatiebehoeften. Onze gloednieuwe lasersnijder maakt het mogelijk om met hoge precisie en snelheid producten te maken in iedere gewenste maat en vorm. Hierdoor kunnen we korte levertijden garanderen.

Het aanbod

Het aanbod bestaat onder andere uit:

  • Ventilatiekanalen: Rechthoekige en ronde kanalen in gegalvaniseerd staal, RVS en aluminium.
  • Verbindings- en montagecomponenten: Bochten, ellebogen, verdelers, overgangsstukken en plenums.
  • Roosters en regelkleppen: Voor binnen- en buitentoepassingen, geschikt voor industriële ventilatie.
  • Dakkappen en dakdoorvoeren: Bescherming tegen weersinvloeden, beschikbaar in gegalvaniseerd staal, RVS en aluminium.
  • Geluidsdempers: Verminderen het geluidsniveau van ventilatiesystemen.
  • Rookgasthermometers: Meten de temperatuur van rookgassen in ventilatiesystemen of schoorstenen.

Moderne lasersnijtechniek

Teunis maakt gebruik van geavanceerde lasersnijtechnieken om de productie van deze componenten snel en nauwkeurig te laten verlopen. Deze technologie stelt ons in staat om producten met een hoge precisie en kwaliteit te vervaardigen, wat resulteert in duurzame en betrouwbare ventilatiesystemen. Door deze efficiënte productietechnieken kan Teunis de producten ook in een zeer korte tijd leveren.

Ventilatiekanalen

De ventilatiekanalen van Teunis zijn beschikbaar in diverse materialen zoals gegalvaniseerd staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium. Zowel rechthoekige als ronde ventilatiekanalen zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van verschillende installaties te voldoen, van industriële complexen tot commerciële gebouwen.

Verbindings- en montagecomponenten

Naast de ventilatiekanalen biedt Teunis ook een uitgebreide selectie van verbindings- en montagecomponenten aan. Deze omvatten bochten en ellebogen, verdelers, overgangsstukken en plenums, die zorgen voor perfecte aansluitingen binnen luchtkanaalsystemen.

Roosters en regelkleppen

Een ander belangrijk onderdeel van hun nieuwe productlijn zijn de roosters en regelkleppen. Deze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zijn ontworpen voor industriële ventilatie en esthetische afwerkingen.

Dakkappen en dakdoorvoeren

Teunis biedt ook dakkappen en dakdoorvoeren aan, die zijn ontworpen om ventilatiesystemen te beschermen tegen allerlei weersinvloeden, beschikbaar in gegalvaniseerd staal, RVS en aluminium.

Geluiddempers

Om het comfort en de geluidskwaliteit in gebouwen te verbeteren, produceert Teunis ook geluiddempers. Deze worden geïnstalleerd in luchtkanalen om het geluidsniveau dat door ventilatiesystemen wordt geproduceerd te verminderen. Daarnaast bieden ze rookgasthermometers aan, die essentieel zijn voor het meten van de temperatuur van rookgassen in ventilatiesystemen of schoorstenen.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanvragen gaat u naar onze webpagina over ventilatiekanalen.