• Teunis, meer dan gewoon.

Reflecterende kleding

Reflecterende kleding

Reflecterende kleding voor eigen veiligheid en herkenning.

Reflecterende kleding valt op bij lichte- en donkere werkomstandigheden en bij rijdend verkeer. De fluorescerende materialen/stoffen en reflecterende banden verhogen zichtbaarheid. De eisen voor deze zichtbaarheid en kleuren zijn heel divers en zijn per werkzaamheden verschillend.

Reflecterende kleding die bij uw werkzaamheden passen.

Reflecterende kleding bestaat doorgaans uit drie typen materiaal, namelijk: fluorescerend materiaal, reflecterende strepen en contrasterend materiaal.

  • Fluorescerende en reflecterende geven een hoge directe zichtbaarheid doordat de kleuren zich onderscheiden van de omgevingskleuren.
  • Contrasterend materiaal is donkerder maar minder gevoelig voor vuil vergeleken met fluorescerend materiaal en reflecterende strepen. Dit voorkomt dat het kledingstuk zijn functionaliteit verliest, zelfs wanneer werknemers worden blootgesteld aan stof of vuil (dat zich meestal ophoopt rond hun enkels, knieën, mouwen en buik).

Teunis Bedrijfskleding staat voor kwaliteitskleding.

Bij Teunis Bedrijfskleding helpen we bedrijven in het zichtbaar maken van hun onderneming. Omdat de wensen en behoeften van ieder bedrijf verschillend is hebben we een ruim assortiment van kwaliteitsproducten dat kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Teunis Bedrijfskleding biedt:

  • Een ruim aanbod van A-merk artikelen.
  • Mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te laten opvallen en herkennen.
  • Ruim 4000 vierkante meter opslag en voorraad.
  • Een eenvoudig Kleding Management systeem voor het bestellen van kleding.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in, dan helpen we je graag verder.

Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.