• Teunis, meer dan gewoon.

Maskers

Bescherm uw handen tegen gevaar van buitenaf.

Voor het werken met gevaarlijke stoffen, gassen en/of dampen kan adembescherming nodig zijn. Afhankelijk van het type werkzaamheden varieert het aanbod van eenvoudige stofmaskers tot volgelaatsmaskers.

De regelgeving omtrent adembescherming.

In de Arbowet staat vastgesteld dat adembescherming ingezet moet worden als blootstelling aan gevaarlijke stoffen niet bij de bron voorkomen kan worden.

Mondmasker

Een stofmasker dekt de neus, mond en kin af. Hiermee voorkomt het  de inademing van kleine deeltjes zoals stof en vezels. Stofmaskers zijn over het algemeen licht van gewicht en eenvoudig in de toepassing. Stofmaskers bieden in tegenstelling tot de gelaatsmaskers met een apart filter, geen bescherming tegen schadelijke gassen en dampen.

Volgelaatsmasker

Een volgelaatsmasker bedekt het gehele gelaat, dus mond, neus, kin en het gezicht. Een gelaatsmasker is ideaal voor langdurige werkzaamheden in ruimtes met verontreinigde lucht. Volgelaatsmaskers hebben een hoger draagcomfort en beschermen naast de luchtwegen ook de ogen.

Halfgelaatsmasker

Halfgelaatsmaskers bedekken alleen de neus, mond en kin. Deze worden over het algemeen gebruikt in omgevingen waar de stoffen niet giftig zijn voor het gezicht of de ogen. Dit maakt het ideaal voor verschillende industriële taken, zoals schilderen en licht schuurwerk. Tegen welke verontreinigingen de maskers bescherming bieden, is afhankelijk van het aangesloten filter.

Teunis Bedrijfskleding staat voor kwaliteitskleding.

Bij Teunis Bedrijfskleding helpen we bedrijven in het zichtbaar maken van hun onderneming. Omdat de wensen en behoeften van ieder bedrijf verschillend is hebben we een ruim assortiment van kwaliteitsproducten dat kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Teunis Bedrijfskleding biedt:

Een ruim aanbod van A-merk artikelen.
Mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te laten opvallen en herkennen.
Ruim 4000 vierkante meter opslag en voorraad.
Een eenvoudig Kleding Management systeem voor het bestellen van kleding.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in, dan helpen we je graag verder.

Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.