• Dé oplossing in de techniek!

Bedrijfskleding

Teunis Bedrijfskleding

Herkenbaar en veilig op pad met de bedrijfskleding van Teunis.

Bij bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen gaat het in alle opzichten om maatwerk. Functionaliteit, draagcomfort en veiligheid volgens de geldende eisen en normen zijn altijd het uitgangspunt. Daarnaast moet de kleding ook matchen met de huisstijl en cultuur van uw organisatie. Ook hierover adviseren wij u en denken we op een betrokken en persoonlijke manier met u mee.

Elke branche heeft zijn eigen karakter. Ook de wensen en budgetten van bedrijven en hun  medewerkers verschillen. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment, met in elke productcategorie meerdere merken. Zodat u altijd de prijs/kwaliteit verhouding kunt kiezen die ú het beste past.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: bedrijfskleding@teunis.nl

Onze productenen diensten

IMG_E3186

Bedrijfskleding

Herkenbare bedrijfskleding samengesteld op basis van uw wensen.

IMG_E3192

Werkkleding

Goedzittende werkkleding voor een optimale werkuitvoering.

IMG_E3187

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Functionele kleding die vooral veilig is.

emma-schoenen

Veiligheidsschoenen

Bescherm je voeten tegen gevaar van buiten

Custom madekleding

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook maatwerk kleding. Hierdoor heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling.

Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur

4000 m2 opslag en voorraad

Onze grote voorraad bedrijfs- en werkkleding maakt het mogelijk om spoedig te leveren. Het is zelfs mogelijk om uw reeds door ons voorgedrukte bedrijfs- of werkkleding door ons op te laten slaan. Zo kunnen we u de kleding dezelfde dag nog versturen of kunt het het bij ons komen afhalen.

Bedrijfskledingbedrukken en borduren

We zorgen in eigen huis voor het borduren of drukken van logo’s en namen op de kleding en in ons naaiatelier kunnen we de kleding aanpassen aan uw wensen of repareren. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw bedrijfskleding voor u wordt gereinigd.

borduurmachines logo blauw

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ons programma PBM’s bestaat uit hoofdbescherming, gehoorbescherming, adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, arm- en handbescherming, been- en voetbescherming, valbescherming en EHBO-artikelen.

Kleding ManagementSysteem (KMS)

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Op basis hiervan bieden we u de service van een modern en gebruikersvriendelijk Kleding Management Systeem. Via onze klantgerichte webshop logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem.

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam

Onzemerken