• Teunis, meer dan gewoon.

Bedrijfskleding

Bij bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen gaat het in alle opzichten om maatwerk. Functionaliteit, draagcomfort en veiligheid volgens de geldende eisen en normen zijn altijd het uitgangspunt. Daarnaast moet de kleding ook matchen met de huisstijl en cultuur van uw organisatie. Ook hierover adviseren wij u en denken we op een betrokken en persoonlijke manier met u mee.

Elke branche heeft zijn eigen karakter. Ook de wensen en budgetten van bedrijven en hun  medewerkers verschillen. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment, met in elke productcategorie meerdere merken. Zodat u altijd de prijs/kwaliteit verhouding kunt kiezen die ú het beste past.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 788
E: bedrijfskleding@teunis.nl

Onze producten
en diensten

Eenvoudig bestellen via ons Kleding Management Systeem

Houd grip en overzicht op uw kledingmanagement. Ons Kleding Management Systeem (KMS) helpt u bij het eenvoudig bestellen en beheren van uw bedrijfskleding.

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Via het logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem. U heeft altijd overzicht in de bestelde artikelen en de levertijden.

Custom made kleding

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook maatwerk kleding. Hierdoor heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling.

Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur

We bedrukken en borduren alles zelf

We zorgen in eigen huis voor het borduren of drukken van logo’s en namen op de kleding en in ons naaiatelier kunnen we de kleding aanpassen aan uw wensen of repareren. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw bedrijfskleding voor u wordt gereinigd.

borduurmachines teunis bedrijfskleding

4000 m² opslag en voorraad

Onze grote voorraad bedrijfs- en werkkleding maakt het mogelijk om spoedig te leveren. Het is zelfs mogelijk om uw reeds door ons voorgedrukte bedrijfs- of werkkleding door ons op te laten slaan. Zo kunnen we u de kleding dezelfde dag nog versturen of kunt het het bij ons komen afhalen.

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Stel uw vraag

Over Teunis

Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek tot aan bedrijfskleding. Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor meer dan gewoon.