• Teunis, meer dan gewoon.

Bedrijfskleding

Indruk én impact maken

Je wilt dat jouw medewerkers er altijd goed en representatief uitzien. Daarnaast wil je dat ze veilig en zichtbaar zijn tijdens hun werkzaamheden. Met alle gemakken en comfort van dien.

Bij Teunis helpen we je om écht indruk te maken met bedrijfskleding. We hebben de ervaring en mogelijkheden om speciaal voor jou een pakket samen te stellen waar jij gelukkig van wordt. Zo efficiënt en duurzaam mogelijk.

We helpen je graag verder bij Teunis.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen

T 0548 537 788
E bedrijfskleding@teunis.nl

Thuis in iedere sector

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Download brochure

Bouw & Techniek

Werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). We hebben een ruim assortiment van alles wat nodig is in de bouw en techniek. U wilt graag comfort, uitstraling en een optimale bescherming.

Transport & Logistiek

De bedrijfskleding die je voor de Transport & Logistiek kiest moet langs een eisenpakket. Er wordt dagelijks met oliën, vetten en gevaarlijke stoffen gewerkt. Daar wil je je goed tegen beschermen. Zo comfortabel mogelijk natuurlijk.

Verkeer & Infra

Het is hard werken in de Verkeer & Infra. Zichtbaarheid is dé belangrijkste factor in deze sector. Daarnaast wil je ook nog eenvoudig kunnen anticiperen op wisselende weersomstandigheden.

Groenvoorziening

Hoe heerlijk is het om buiten je werk te kunnen doen? Hoveniers, boswachters, gemeentewerkers en tuin- en bosbouwers werken in weer en wind. Belangrijk is dan dat je beschermd wordt en comfortabel je werk kunt uitvoeren.

Sport & Evenementen

Je medewerkers zijn jouw visitekaartje. Ook buiten de werktijden. Steeds vaker nemen medewerkers deel aan (sport)activiteiten en evenementen. Hoe mooi is het dan dat ze vol trots een kleding dragen in de uitstraling van jouw bedrijf?

Facilitair & Detailhandel

Voor medewerkers in de facilitaire sector en de detailhandel is het belangrijk dat ze worden herkend. Zonder zich te hoeven identificeren is duidelijk wie je medewerkers zijn. Dat kan handig zijn als klanten vragen hebben of wanneer ze werkzaamheden uitvoeren bij klanten.

Assortiment

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die zorgt dat jouw mensen herkenbaar en representatief voor de dag komen.

Werkkleding

Slijtvaste werkkleding die comfortabel zit en je mensen de bescherming bieden die nodig is.

PBM's

Persoonlijke beschermingsmiddelen die veiligheid bieden, in welk werkgebied dan ook.

Veiligheidsschoenen

Kwalitatieve werkschoenen, verkrijgbaar is iedere veiligheidsklasse.

Promotieartikelen

Laat jouw bedrijf nóg meer opvallen met unieke promotieartikelen.

Custom-made kleding

Nét even wat meer accenten toevoegen aan je bedrijfskleding. 

Webshop klant worden?

  • Al jouw bedrijfskleding in één persoonlijke omgeving.
  • Inzicht in bestellingen en real-time monitoren van kosten via ons dashboard.
  • Snel besteld en snel geleverd.
  • Kosteloos beschikbaar gemaakt, kosteloos in gebruik.
  • Kwaliteitskleding (A-merken) en jarenlange ervaring.
  • Factuur achteraf.

Vertrouw op de ervaring van Teunis.

Bij Teunis Bedrijfskleding hebben we alles in huis om jou te helpen met je kledingmanagement. Van ZZP’ers tot multinationals, van de bouw tot in de zorg. We zijn op allerlei fronten actief.

webshop

Razendsnel bestellen via ons KMS systeem

Met onze webshop bestel je nieuwe kleding binnen enkele muisklikken. Met ons KMS  houd je overzicht in alle bestellingen en zorgen we ervoor dat je grip op de kosten houdt.

borduren2

Eigen borduur- en bedrukapparatuur.

We hebben alle apparatuur in huis om jouw kleding te voorzien van logo’s of andere huisstijlelementen. Met onze eigen borduur- en bedrukapparatuur zijn we in staat om jouw kleding binnen no-time te produceren.

opslag

Grote hoeveelheden? Geen probleem!

We zijn er voor ZZP’ers tot multinationals. Grote hoeveelheden werken we eenvoudig weg met de mensen en apparatuur die we in huis hebben.

showroom

Een showroom met groot aanbod en pasmogelijkheden

In onze showroom vind je het complete assortiment van bedrijfskleding, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en werkschoenen. Gelijk kleding passen? Geen probleem!

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen er snel bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.