• Teunis, meer dan gewoon.

APK-1 Keuringen

APK-1 Keuringen

Periodiek controleren voor eigen veiligheid en de portemonnee.

De regelmatige keuring zorgt voor een algemene verkeersveiligheid en betere gezondheid, minder uitstoot van schadelijke stoffen, maar natuurlijk zorgt het er ook voor dat technische mankementen tijdig worden opgespoord.

Zo zorgt u ervoor dat u niet in een keer grote kosten hoeft te maken, doordat zaken tijdig worden opgelost. U kunt van Teunis Automotive aan als vaste partner voor het onderhoud van uw trucks.

monteur die remtest uitvoert ipad automotive

Vrachtwagens na 1960 gebouwd moeten elk jaar voor de APK-vervaldatum APK-gekeurd worden. Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt het gecontroleerd op de minimale veiligheids- en milieueisen die er vanuit Europa zijn gesteld.

Voor zware voertuigen (dit zijn voertuigen met een toegestane maximummassa van meer dan 3500 kg), zoals vrachtwagens geldt de APK 1. Deze hebben vaak een specifiek doel en moeten daarom aan strenge veiligheidseisen voldoen. En vanwege een grotere motorinhoud ook aan bepaalde milieu-eisen.

Teunis Automotive gecertificeerd APK-keurder

Bedrijven die de APK-keuring uitvoeren dienen hiervoor gecertificeerd te zijn en de keuring dient door gediplomeerde mensen te worden uitgevoerd. APK-keuringen mogen uitsluitend door RDW-erkende bedrijven worden uitgevoerd.

Teunis Automotive voldoet aan deze eisen. We keuren uw voertuig uitvoerig volgens de RDW-richtlijnen en geven voorzien u daarna van een deskundig advies. We zijn uiterst transparant over eventuele gevonden mankementen en adviseren over de mogelijkheden om dit op te lossen.

Moeten er reparaties worden uitgevoerd of zijn er onderdelen die vervangen moeten worden? Dan maken we altijd eerst een passende offerte.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een APK-keuring?

We voeren ook APK-keuringen uit bij: