• Teunis, meer dan gewoon.

Reinigingstechniek

Reinigingstechniek

Alles om schoon, veilig en efficiënt te produceren.

De kwaliteit en veiligheid van producten en processen vereist een zorgvuldige reiniging van de productiemiddelen en –omgeving. In dit kader ontwerpt, assembleert, installeert en onderhoudt Teunis Industrietechniek professionele, efficiënte reinigingssystemen op maat.

Naast het onderhoud aan reinigingssystemen voeren we ook inspecties uit. Met onze periodieke rapportages voldoet u aan de eisen van de normeringinstituten en aan de actuele wet- en regelgeving.

Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: industrietechniek@teunis.nl

Projecten

Een belangrijk deel van onze projectmatige activiteiten heeft betrekking op de inwendige reiniging van containers en silo’s in de agrarische, chemische, voedingsmiddelen- en diervoedingsindustrie. Hiervoor ontwikkelen en leveren we turnkey systemen vanaf de stoomketel en spoelkoppen tot en met de PLC-besturing. Ook leveren we complete wasstraten voor de uitwendige reiniging van personen- en bedrijfswagens, tot en met de trappen, bordessen en valbeveiliging. Waterbesparing, minimalisering van afvalwater, energie-efficiency (onder meer via warmteterugwinning) en ventilatie zijn belangrijke aandachtspunten.

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen met Kärcher.

Kärcher is bij veel mensen bekend om zijn hogedrukreinigers voor privé gebruik, maar Kärcher produceert vooral ook professionele reinigingsmachines voor uiteenlopende doelgroepen in het bedrijfsleven.

Deze reinigingsmachines zijn van topkwaliteit en zeer concurrerend geprijsd. Alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en ook vanuit ergonomisch opzicht wordt er voor gezorgd dat er voor de eindgebruiker niets te wensen over blijft. Kärcher is marktleider en de meest innovatieve fabrikant van reinigingsmachines ter wereld. Kärcher houdt tijdens de ontwikkeling en productie van deze machines rekening met mens en milieu.