• Teunis, meer dan gewoon.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen

De beste veiligheidsschoenen voor veilige werksituaties en uitstekend comfort.

Veiligheidsschoenen of werkschoenen bieden de gewenste bescherming die nodig is bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij een risico bestaat om letsel of blessures op te lopen. Veiligheidsschoenen kunnen bescherming bieden zware objecten, tegen botsen en stoten, gevaarlijke stoffen en kou of hitte. Daarnaast bieden veiligheidsschoenen comfort en zorgen dat vervelende glijpartijen niet snel gebeuren.

Bij Teunis Bedrijfskleding hebben we een ruim aanbod van allerlei veiligheidsschoenen in alle S-normeringen van topmerken zoals: Emma, Grisport, RedBrick, Bata, Gerba en Dunlop. We hebben een ruime voorraad en het passen van schoenen kan altijd in onze showroom.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen

T 0548 537 788
E bedrijfskleding@teunis.nl

De S-normering van veiligheidsschoenen

  • S1 veiligheidsschoenen (voor droge omstandigheden) beschikken over een veiligheidsneus, zijn antistatisch en een hebben energie absorberende hak, gesloten hiel en antislip zool.
  • De S1P heeft daarbovenop een extra veiligheidszool, die beschermt tegen penetratie van scherpe voorwerpen.
  • Aan een S2 veiligheidsschoen (voor vochtige omstandigheden) is een extra waterafstotende coating toegevoegd. Dit type werkschoen is dus ideaal om te gebruiken bij klussen buitenshuis.
  • Bij S3 veiligheidsschoen is een combinaties van de S1P en de S2 is er een speciale penetratie bestendige tussenzool aangebracht, ook wel antiperforatie zool genoemd.
  • Voor een nog betere bescherming kies je voor een S4 De loopzool van deze schoen zijn gemaakt van PU, rubber of kunststof en is bestendig tegen gevaarlijke stoffen.
  • De S5 veiligheidslaars heeft een tussenzool die bescherming biedt tot 1100N en een geprofileerde loopzool.

Ons assortiment

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoen die voldoen aan alle gewenste veiligheidsnormen

Veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen die beschermen tegen vocht en gevaarlijke stoffen

Outdoorschoenen

De beste schoenen voor outdoor activiteiten

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen er snel bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.