• Teunis, meer dan gewoon.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Overal bellen, appen en internetten.

Als het gaat om zakelijk mobiel bellen en internetten biedt Teunis Telecom voor elke klant een passende oplossing. Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om de belminuten, maar ook over het verbruik van data. Ook het delen van de databundel en het inzetten van laptops en tablets is nu een must.

Daarnaast is er ontzettend veel keuze uit verschillende toestellen. Alle bekende merken bieden meerdere modellen, varianten en kleuren. Wat voor jou het meest geschikte toestel is bekijken we graag met je.

De beste providers met de beste service.

Als één van de weinige telecomaanbieders hebben wij een vooraanstaande positie bij de 4 grootste mobiele providers kunnen bemachtigen. Teunis Telecom is KPN Excellence Business Partner, Vodafone Solutions Partner en T-Mobile Zakelijk Partner. Door onze nauwe samenwerking met deze mobiele providers zijn wij altijd als één van de eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de telecombranche.

Daarnaast volgen onze medewerkers op regelmatige basis cursussen bij deze providers, zodat wij alle kennis in huis hebben. Hierdoor kunnen wij u steeds van het beste onafhankelijke advies voorzien en daar plukt u de vruchten van!

De juiste inventarisatie. Een passend pakket.

Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, komen onze accountmanagers, indien gewenst, bij u langs om uw situatie te bespreken. Aan de hand van dit gesprek, uw wensen voor in de toekomst en de analyse van uw verbruik de afgelopen tijd, kunnen wij u een nauwkeurige, passende oplossing bieden. Natuurlijk kijken wij voor u naar de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding, zodat u in de toekomst niet voor onverwachte situaties komt te staan.

IMG_9549