• Teunis, meer dan gewoon.

Werkkleding

Werkkleding

Veilig en beschermd op pad met werkkleding op maat.

Het doel van werkkleding is dat het beschermt tegen gevaren bij het uitvoeren van werkzaamheden. Comfort is daarnaast een harde eis, aangezien kleding prettig moet ziet en geen hinder mogen geven tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Verder willen we natuurlijk herkenbaar zijn voor onze omgeving en de uitstraling hebben waarmee we ons bedrijf vertegenwoordigen.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen

T 0548 537 788
E bedrijfskleding@teunis.nl

Ons assortiment

T-shirts en polo's

Goede, nette T-shirts en polo’s voor een uniforme uitstraling.

Truien en vesten

Zie er herkenbaar en sportief uit met nette truien of vesten.

Jassen

Alles van fleece- tot softshelljassen.

Lange en korte broeken

Fijne werkbroeken in alle soorten en maten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Voor de beste bescherming tijdens je werkzaamheden.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen in iedere categorie.

Custom made kleding

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook maatwerk kleding. Hierdoor heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling.

Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur

blauwe stiksels logo bedrijfskleding

Bedrijfskleding bedrukken en borduren.

We zorgen in eigen huis voor het borduren of drukken van logo’s en namen op de kleding en in ons naaiatelier kunnen we de kleding aanpassen aan uw wensen of repareren. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw bedrijfskleding voor u wordt gereinigd.

Kleding Management Systeem (KMS)

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Op basis hiervan bieden we u de service van een modern en gebruikersvriendelijk Kleding Management Systeem. Via onze klantgerichte webshop logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem.

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Stel uw vraag

Over Teunis

Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek tot aan bedrijfskleding. Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor meer dan gewoon.