• Dé oplossing in de techniek!

Werkkleding

Werkkleding

Veilig en beschermd op padmet werkkleding op maat

Het doel van werkkleding is dat het beschermt tegen gevaren bij het uitvoeren van werkzaamheden. Comfort is daarnaast een harde eis, aangezien kleding prettig moet ziet en geen hinder mogen geven tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Verder willen we natuurlijk herkenbaar zijn voor onze omgeving en de uitstraling hebben waarmee we ons bedrijf vertegenwoordigen.

Ons assortiment

We hebben een ruim assortiment met werkkleding artikelen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u adviseren over welke artikelen geschikt zijn voor uw organisatie of bedrijf. De artikelen zijn in allerlei kleuren, soorten en maten te verkrijgen, waarmee we altijd een totaalconcept kunnen samenstellen conform uw huisstijl.

IMG_E3189

Werktruien en vesten

Goede werktruien en -vesten om je werk beter te kunnen doen.

IMG_E3182

Lange en korte werkbroeken

Werkbroeken die functioneel zijn en prettig zitten.

IMG_E3186

Werkjassen

Prettig zittende werkjassen voor iedere werksituatie.

IMG_E1510

Water- en winddichte kleding

Water- en winddichte kleding ter isolatie en ter bescherming tegen water.

IMG_E3192

Reflecterende kleding

Goed zichtbare en reflecterende kleding voor veilige situaties.

IMG_E3187

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Functionele kleding die vooral veilig is.

Kleding ManagementSysteem (KMS)

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Op basis hiervan bieden we u de service van een modern en gebruikersvriendelijk Kleding Management Systeem. Via onze klantgerichte webshop logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem.

4000 m2 opslag en voorraad

Onze grote voorraad bedrijfs- en werkkleding maakt het mogelijk om spoedig te leveren. Het is zelfs mogelijk om uw reeds door ons voorgedrukte bedrijfs- of werkkleding door ons op te laten slaan. Zo kunnen we u de kleding dezelfde dag nog versturen of kunt het het bij ons komen afhalen.

Bedrukkenen borduren

We zorgen in eigen huis voor het borduren of drukken van logo’s en namen op de kleding en in ons naaiatelier kunnen we de kleding aanpassen aan uw wensen of repareren. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw bedrijfskleding voor u wordt gereinigd.

borduurmachines logo blauw

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ons programma PBM’s bestaat uit hoofdbescherming, gehoorbescherming, adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, arm- en handbescherming, been- en voetbescherming, valbescherming en EHBO-artikelen.

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam

Onzemerken