• Dé oplossing in de techniek!

Noodstroom aggregaten

Noodstroom aggregaten

Compleet gebruiksklare en direct inzetbare units.

Teunis geeft energie! Voor alle bedrijfsactiviteiten die u uitvoert, heeft u doorgaans stroom nodig. Stroom is de bron voor alle bedrijfsprocessen en -activiteiten. Een (tijdelijk) gebrek aan stroom kunnen uw bedrijf of onderneming economisch raken. Soms is er een sprake van acute uitval van stroom door stroomstoringen. Soms is het simpelweg niet beschikbaar vanwege de plaats waar werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Van kant en klare units die volgens het ‘plug-and-play’-principe binnen een half uur geïnstalleerd kunnen worden tot de meest geavanceerde noodstroom oplossingen afgestemd op uw situatie. Teunis mag zich met een jarenlange ervaring met grote en complexe projecten expert noemen op gebied van noodstroom.

Daarnaast biedt Teunis ook de meest innovatieve en duurzame oplossingen. Hiermee bespaart u geld, energie en draagt u bij aan het milieu. Bij Teunis kunt u terecht voor de verhuur, verkoop en het onderhoud van aggregaten.

Locatie Rijssen:
Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

Locatie Tilburg:
Polluxstraat 7
5047 RA Tilburg

T: 0548 537 788
E: industrietechniek@teunis.nl

Onze producten en diensten

We hebben een ruim aanbod van complete units voor synchroon-overname, eiland-bedrijf, onderhoudswerkzaamheden, storingen aan het openbare energienet en staan 24/7 voor u klaar.

Met onze eigen transportmiddelen zorgen we dat we spoedig op locatie zijn om u snel (weer) te voorzien van energie.

TEUNIS-NOODSTROOM-2

Complete synchroon- of eilandunits, standaard voorzien van alle benodigde aansluitmaterialen.

Aggregaten, containeraggregaten, twinsets en load sharing van 1 kVA tot 2 MVA.

Aggregaat 250 kVA 002

Duurzame en energiezuinige aggregaten, lager verbruik en minder uitstoot.

Hybride, waterstof- en bio-diesel aggregaten.

Afbeelding4

Altijd inzicht en controle over het verbruik.

Via ons monitoringssysteem heeft u altijd real-time inzicht in het verbruik en overige meetstanden.

Altijd en overalvoorzien van stroom.

Teunis Industrietechniek ontzorgt u op het gebied van noodstroom. Onze stand-by service staat 24/7 voor u klaar om te voorzien van en tijdelijke noodstroom. Spoed of geen spoed, de gecertificeerde mensen van Teunis helpen u graag met een oplossing voor uw situatie.

Een oplossing afgestemd op uw werksituatie

Heeft u geplande onderhoudswerkzaamheden en bent u niet zeker over de benodigdheden? We helpen u graag! Onze specialisten geven u graag een advies op maat. Daarnaast kunnen we met onze meetapparatuur in kaart wat er stroom wordt gevraagd om de bedrijfsprocessen door te kunnen laten gaan.

Bellen met Teunis Industrietechniek

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam