• Teunis, meer dan gewoon.

Noodstroom aggregaten

Teunis geeft energie! Voor alle bedrijfsactiviteiten die u uitvoert, heeft u doorgaans stroom nodig. Stroom is de bron voor alle bedrijfsprocessen en -activiteiten. Een (tijdelijk) gebrek aan stroom kunnen uw bedrijf of onderneming economisch raken. Soms is er een sprake van acute uitval van stroom door stroomstoringen. Soms is het simpelweg niet beschikbaar vanwege de plaats waar werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Daarnaast biedt Teunis ook de meest innovatieve en duurzame oplossingen. Hiermee bespaart u geld, energie en draagt u bij aan het milieu. Bij Teunis kunt u terecht voor de verhuur, verkoop en het onderhoud van aggregaten.

Locatie Rijssen:
Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

Locatie Tilburg:
Polluxstraat 7
5047 RA Tilburg

T: 0548 537 788
E: industrietechniek@teunis.nl

Onze producten
en diensten

Aggregaten, containeraggregaten, twinsets en load sharing van 1 kVA tot 2 MVA.

Complete synchroon- of eilandunits, standaard voorzien van alle benodigde aansluitmaterialen.

Hybride, waterstof- en bio-diesel aggregaten.

Duurzame en energiezuinige aggregaten, lager verbruik en minder uitstoot.

Altijd inzicht en controle over het verbruik.

Via ons monitoringssysteem heeft u altijd real-time inzicht in het verbruik en overige meetstanden.

Plug-and-Play oplossingen

Van kant en klare units die volgens het ‘plug-and-play’-principe binnen een half uur geïnstalleerd kunnen worden tot de meest geavanceerde noodstroom oplossingen afgestemd op uw situatie. We leveren alle materialen mee, van bekabeling tot aansluitingen en koppelingen.

Altijd en overal voorzien van stroom.

Teunis Industrietechniek ontzorgt u op het gebied van noodstroom. Onze stand-by service staat 24/7 voor u klaar om te voorzien van en tijdelijke noodstroom. Spoed of geen spoed, de gecertificeerde mensen van Teunis helpen u graag met een oplossing voor uw situatie.

Een duidelijke visie op duurzaamheid.

Bijdragen aan verduurzaming van de aarde. Ook voor ons een thema waar we dagelijks mee bezig zijn. Bij Teunis Industrietechniek bieden daarom ook duurzame en uitstootarme oplossingen zoals onze hybridesystemen die weer duurzaam worden opgeladen.

Bellen met Teunis Industrietechniek

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Stel uw vraag

Over Teunis

Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek tot aan bedrijfskleding. Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor meer dan gewoon.