• Teunis, meer dan gewoon.

Noodstroom aggregaten

Teunis geeft energie!

Stroom is de essentieel voor alle bedrijfsprocessen en -activiteiten. Een (tijdelijk) gebrek aan stroom kunnen een bedrijf of onderneming economisch raken. Soms is er een sprake van acute uitval van stroom door stroomstoringen en soms is elektriciteit simpelweg niet beschikbaar vanwege de plaats waar werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Teunis springt te hulp wanneer het om stroomvoorzieningen gaat en staat 24/7 klaar om u van noodstroom te voorzien.

Teunis  biedt de meest innovatieve en duurzame oplossingen. Hiermee bespaar je geld, energie en draag je bij aan het milieu. Bij Teunis kunt je terecht voor de verhuur, verkoop en het onderhoud van aggregaten van 10 kWh tot 5 MW.

Ons assortiment

 • Synchroonaggregaten
 • Eiland aggregaten
 • Hybride aggregaten
 • Stage V aggregaten
 • Accupakketten
 • Transformatoren
 • Loadbanks
 • Verdeelkasten
 • Brandstoftanks
 • Verlichting
 • Verlengkabels

Regulier: 0548 537 788

Storingen: 085 – 210 33 00

Galvanistraat 8, 7461 JC Rijssen (OV)

Polluxstraat 7, 5047 RA Tilburg (NB)

Trekweg 156, 8764 XB Parrega (FR)

Jarenlange ervaring met verschillende noodstroom toepassingen.

Bij Teunis hebben we een ruime keuze in noodstroom oplossingen. Wat je nodig hebt is afhankelijk van de toepassing waarvoor het wordt ingezet. Onze mensen nemen je graag mee in het maken van een stroom- en onderhoudsplannen, maar staan ook altijd klaar voor acute problemen. We kunnen snel schakelen met onze loadsharing oplossingen en hebben je binnen no-time weer in de lucht.

Groot assortiment

Met een breed scala aan batterijopslagsystemen, van stand-alone installaties tot energienetwerk -toepassingen, heeft Teunis altijd het juiste product voor uw energie-uitdagingen. Van 10 kWh mobiele huursets tot 5 MW complete batterijsystemen. Uitgevoerd als stand-alone eiland bedrijf tot aan ondersteunende toepassingen voor het energienet. Een systeem dat Teunis levert, zal zich altijd aanpassen aan tijdelijke problemen. Batterijcontainers zijn robuust en ontworpen om overal veilig en betrouwbaar energie te leveren.

IS0 9001 en ISO 14001

Met de ISO 9001 staan we voor de kwaliteitsborging van onze producten en onze dienstverleningen. De ISO 14001 helpt ons om stappen te zetten op gebied van duurzaamheid. Iedere dag bekijken we hoe we onze bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming en hoe we dat kunnen verweven in ons proces.

Duurzaam en innovatief

Bijdragen aan verduurzaming van de aarde. Ook voor ons een thema waar we dagelijks mee bezig zijn. Bij Teunis Noodstroom bieden daarom ook duurzame en uitstootarme oplossingen zoals onze hybridesystemen die weer duurzaam worden opgeladen en energievoorzieningen op waterstof. We bieden de meest innovatieve oplossingen en maken het energiemanagement slim en voorspellend.

Online energiemanagement

Of u nu bij Teunis komt voor het huren van een klein 20 kWh batterijopslagsysteem of voor een complete huuroplossing; alle mobiele systemen die Teunis levert, zijn uitgerust met een online energiemanagementsysteem. Dit systeem geeft u als gebruiker en ons als verhuurder 24 /7 inzicht in de staat van het accusysteem. Met een dashboard kunnen we eenvoudig ondersteuning bieden en vragen van gebruikers ter plekke beantwoorden. Na implementatie van het verhuursysteem analyseren we samen met de klant de data om de energiebehoefte voor het volgende proces te optimaliseren.

Teunis helpt je op weg

 • Snelle levering in heel Nederland.
 • Plug & Play: makkelijk en veilig te bedienen.
 • 24/7 online aansturing en support.
 • Minder brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Assortiment

Synchroonaggregaten

Een synchroon installatie voor een vlekkeloze overgang naar een noodstroomvoorziening, zonder onderbreking.

Eiland aggregaten

Noodaggregaten voor tijdelijke noodstroominstallaties

Hybride aggregaten

Duurzaamheid en energie zijn begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ons assortiment hybride aggregaten sluit naadloos aan op uw wensen.

Stage V aggregaten

Kies de Stage V aggregaten als toepassing ​​in lage-emissiezones en stedelijke gebieden. 

Accupakketten

Slimme opslagbatterijen voor zowel het uitvoeren van een netovername zonder spanningsonderbreking als het piekscheren op een netaansluiting.

Transformatoren

Of het nu gaat om een ​​step-up netwerk of een step-down netwerk: met onze transformator huur je de juiste tijdelijke oplossing.

Verdeelkasten

Voor een optimale beschikbaarheid van elektriciteit worden verdeelkasten ingezet en daarmee een netwerk van stroomvoorziening gebouwd.

Loadbanks

Voor het uitgebreid testen van de noodstroomvoorzieningen.

Brandstoftanks

We leveren ook mobiele brandstoftanks op locatie met de juist inhoud en tanken desgewenst pro-actief bij.

Verlichting

Mobiele lichtvoorzieningen voor goede verlichting van de werkplek of locatie.

Bekabeling

Bij iedere klus leveren we standaard bekabeling mee voor een snelle uitrol.

Teunis ontwikkelt samen met VDL duurzame generator voor synchrone netovernames.

Duurzaamheid is een opgave van iedereen. Ook voor Teunis. Met onze ISO 14001 normering maken we ieder jaar weer stappen op gebied van verduurzaming, in onze eigen bedrijfsvoering maar ook in onze dienstverlening. Met onze partner VDL hebben we daarom een batterij energie opslagsysteem (e-PU500) ontwikkeld waarmee we volledig energieneutraal synchrone netovernames kunnen uitvoeren.

Vertrouw op de ervaring van Teunis.

Voor complexere vraagstukken kan je altijd rekenen op de ervaring van Teunis. We helpen je bij geplande en ongeplande netovernames en zorgen voor een passende oplossing.

noodstroom-icon_5

Grote en kleine vermogens

Grote en kleine vermogens hebben we binnen no-time opgezet. Afhankelijk van de toepassing koppelen we onze aggregaten aan tot een vermogen van meer dan 2000 kVA.

noodstroom-icon_11

24/7 standby storingsdienst

Wij staan 24/7 voor u klaar op het gebied van synchrone netovernames en tijdelijke noodstroominstallaties. Wij staan er om bekend dat wij altijd snel tot een oplossing komen.

noodstroom-icon_15

Stroom- en onderhoudsplannen

Wij helpen je graag met het samenstellen van een stroom- en onderhoudsplan op maat, voor jouw situatie.

noodstroom-icon_3

24/7 Monitoring en data logging

We monitoren je aggregaten de hele dag online en op afstand en kunnen pro-actief anticiperen op onverwachte omstandigheden.

noodstroom-icon_17

Eigen transport

De transport van onze aggregaten en materialen worden door ons getransporteerd naar de locatie.

noodstroom-icon_12

Brandstof toelevering

Onze brandstoftanks kunnen worden meegeleverd en door ons worden bijgetankt wanneer dat nodig is.

noodstroom-icon_7

Belast proefdraaien

Met onze loadbanks kunnen we op locatie de aggregaten testen op verschillende vermogens.

noodstroom-icon_10

Preventief onderhoud

We onderhouden ons materiaal continu. Zowel op locatie als tussen projecten door. Goed onderhoud zorgt immers voor minder storingen in de praktijk.

noodstroom-icon_16

VP-NEN 3140 monteurs

Een NEN 3140 (VP) gecertificeerde moet als vakbekwaam persoon gevaren en risico’s kunnen inschatten bij (complexere) elektrotechnische werkzaamheden.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.