• Teunis, meer dan gewoon.

IT & Telecom

Eén adres voor naadloze communicatie? Teunis IT & Telecom verzorgt uw telefonie, uw internetverbinding en uw digitale werkplek, zodat uw werkdag vlekkeloos verloopt. Geen zorgen, op de achtergrond houden wij dagelijks uw updates en back-ups bij. 

Concreet regelen wij uw vaste, mobiele en hosted telefonie. We houden uw internetverbinding stabiel en beheren een soepel werkende online omgeving met de nieuwste versie van Microsoft 365. En dat houden we zo. Zo blijft u steeds up-to-date.

Heeft u meer digitale power nodig, dan schaalt Teunis met u mee. Kunt u in uw branche met wat minder toe, dan hebben we daarvoor ook een passende oplossing.

Met Teunis IT & Telecom kiest u voor deskundigheid, kwaliteit, veiligheid en stabiliteit.

Galvanistraat 3
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 740
E: telecom@teunis.nl

Onze producten
en diensten

Telefonie

Een pakket op maat. Van vaste tot mobiele telefonie. Telefoonreparaties en slimme beltechnieken.

Internet

Altijd bereikbaar met zakelijk internet afgestemd op uw bedrijf. Van glasvezel tot mobiel internet.

Cloudservices

Werk efficiënter in een stabiele, veilige en soepele cloudomgeving.

Internet of Things

Voorsprong door de nieuwste technologie, gebouwd op een netwerk van slimme apparaten.

Telefoon service & reparatie

Niets is vervelender dan dat uw smartphone of tablet defect is. Is het scherm van uw smartphone gebroken, heeft u softwareproblemen, vochtschade of een andere klacht? We lossen het graag voor u op! We stellen eerst een diagnose en komen daarna met een advies. No cure, no pay

Efficiënt en slimmer communiceren

Even een belletje, een teams-afspraak of volledig in de Cloud samenwerken aan een document, tijdens uw werk wilt u zo soepel mogelijk op verschillende manieren met uw contacten en collega’s communiceren. 

Op de achtergrond houdt Teunis uw netwerken en software stabiel, veilig en up-to-date. Zo kunt u efficiënt, zonder haperingen en op uw manier uw werk doen.

Frustatie is verleden tijd.

Een van de grootste ergernissen: Dingen die niet werken zoals het hoort en altijd op momenten dat het u slecht uitkomt. Dat willen we voorkomen bij Teunis. 

Daarom zorgen we dat uw netwerk snel en stabiel blijft. En we onderhouden uw software, zodat u steeds met de nieuwste en veiligste versies werkt. Zonder gedoe van A naar B.

Bellen met Teunis IT & Telecom

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Stel uw vraag

Over Teunis

Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek tot aan bedrijfskleding. Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor meer dan gewoon.

Onze merken