• Dé oplossing in de techniek!

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

De werknemers als trotse merkdragers in bedrijfskleding op maat

Het doel van bedrijfskleding is dat het in eerste instantie prettig zit en veiligheid biedt. Daarnaast willen we natuurlijk dat we met bedrijfskleding onze mensen herkenbaar op pad laten gaan zodat ze met trots het bedrijf kunnen vertegenwoordigen. Met bedrukte of geborduurde bedrijfskleding straalt u uniformiteit uit met uw bedrijf en komt het kracht van het merk echt tot zijn recht. 

Ons assortiment

We hebben een ruim assortiment met artikelen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u adviseren over welke artikelen geschikt zijn voor uw organisatie of bedrijf. De artikelen zijn in allerlei kleuren, soorten en maten te verkrijgen, waarmee we altijd een totaalconcept kunnen samenstellen conform uw huisstijl.

IMG_E3189

T-shirts en polo's

Goede, nette T-shirts en polo’s voor een uniforme uitstraling.

IMG_E3186

Truien en vesten

Zie er herkenbaar en sportief uit met nette truien of vesten.

IMG_4128 2

Jassen

Alles van fleece- tot softshelljassen.

IMG_E3182

Lange en korte broeken

Fijne werkbroeken in alle soorten en maten.

IMG_4131

Werkkleding

Fijne en functionele werkkleding.

IMG_E3187

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Voor de beste bescherming tijdens je werkzaamheden.

Custom madekleding

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook maatwerk kleding. Hierdoor heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling.

Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur

Kleding Management Systeem (KMS)

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Op basis hiervan bieden we u de service van een modern en gebruikersvriendelijk Kleding Management Systeem. Via onze klantgerichte webshop logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem.

4000 m2 opslag en voorraad

Onze grote voorraad bedrijfs- en werkkleding maakt het mogelijk om spoedig te leveren. Het is zelfs mogelijk om uw reeds door ons voorgedrukte bedrijfs- of werkkleding door ons op te laten slaan. Zo kunnen we u de kleding dezelfde dag nog versturen of kunt het het bij ons komen afhalen.

Bedrijfskledingbedrukken en borduren

We zorgen in eigen huis voor het borduren of drukken van logo’s en namen op de kleding en in ons naaiatelier kunnen we de kleding aanpassen aan uw wensen of repareren. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw bedrijfskleding voor u wordt gereinigd.

blauwe stiksels logo bedrijfskleding

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ons programma PBM’s bestaat uit hoofdbescherming, gehoorbescherming, adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, arm- en handbescherming, been- en voetbescherming, valbescherming en EHBO-artikelen.

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam

Onzemerken