• Teunis, meer dan gewoon.

Ventilatiekanalen

Ventilatiekanalen

Maatwerk ventilatieproducten met korte levertijden.

Bij Teunis Industrietechniek bieden we gespecialiseerde oplossingen in persluchttechniek, waaronder een uitgebreid assortiment van kanaalwerkproducten. Onze op maat gemaakte kanaalwerkopties zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten, met een focus op precisie en kwaliteit.

Onze producten worden door onszelf geproduceerd, waardoor we een korte levertijd hebben. Onze specialisten denken graag mee in allerlei opties en kunnen je van hoogkwalitatieve maatwerkproducten voorzien.

Galvanistraat 8
7461 JC Rijssen

T 0548 537 788
E persluchttechniek@teunis.nl

Ons assortiment

Ventilatiekanalen

Rechthoekige en ronde ventilatiekanalen beschikbaar in gegalvaniseerd staal, RVS en aluminium, ideaal voor diverse installaties.

Verbindings- en montagecomponenten

Verbindings- en montagestukken voor perfecte aansluitingen binnen de luchtkanaalsystemen, waaronder bochten en ellebogen, verdelers,  overgangsstukken en plenums.

Roosters en regelkleppen

Roosters en regelkleppen voor binnen en buiten, geschikt voor industriële ventilatie en esthetische afwerkingen.

Dakkappen en dakdoorvoeren

Dakkappen en dakdoorvoeren ontworpen om te beschermen tegen allerlei weersinvloeden beschikbaar in gegalvaniseerd staal, RVS en aluminium.

Geluidsdempers

Geluiddempers worden in luchtkanalen geïnstalleerd om het geluidsniveau dat door de ventilatiesystemen wordt geproduceerd te verminderen.

Expert in maatwerk

  • Maatwerk ventilatieproducten en snel geleverd.
  • Te leveren in gegalvaniseerd staal, RVS en aluminium.
  • Geproduceerd met minimaal afval
  • Jouw specialist op gebied van persluchttechniek

Maatwerkoplossingen met snelheid en precisie gemaakt

Bij Teunis Industrietechniek zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en eisen. Dankzij onze geavanceerde lasersnijtechnieken kunnen we de gewenste maatproducten met hoge precisie en snelheid produceren. We werken met diverse materialen zoals gegalvaniseerd staal, roestvrij staal (RVS), en aluminium, waardoor we aan een breed scala aan toepassingen kunnen voldoen.

We begrijpen we dat sommige projecten spoed vereisen, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om producten met spoed te leveren. Onze focus ligt op het bieden van betrouwbare en efficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke projectvereisten.

Warmteterugwinning en recirculatie in de industrie.

Bij Teunis Industrietechniek adviseren we graag over het verduurzamen jouw productieomgeving door de integratie van warmteterugwinning en luchtrecirculatie. Deze technologie is ontworpen om het energieverbruik te verminderen en de operationele kosten te verlagen, terwijl ze tegelijkertijd de milieu-impact minimaliseren.

  • Warmteterugwinningssystemen gebruiken de warmte van uitgeblazen binnenlucht om de verse buitenlucht te verwarmen voordat deze wordt binnengebracht. Dit vermindert de hoeveelheid energie die nodig is voor het verwarmen van lucht, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de energiekosten en de CO2-uitstoot.
  • Luchtrecirculatiesystemen zijn ontworpen om een deel van de binnenlucht te hergebruiken, wat niet alleen helpt bij het besparen van energie, maar ook bij het handhaven van een gecontroleerde en comfortabele binnenomgeving. Door geavanceerde filtratietechnologieën toe te passen, zorgen deze systemen ervoor dat de gecirculeerde lucht schoon en vrij van verontreinigingen is.

Een offerte aanvragen of meer informatie?

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.