• Teunis, meer dan gewoon.

KPN EEN MKB

KPN EEN MKB

KPN EEN MKB: Stabiel, betrouwbaar en veilig.

Met KPN EEN MKB zorgen we ervoor dat u in uw kracht kunt functioneren of zelfs beter laten presteren. De producten van KPN EEN MKB helpen je om efficiënt en effectief te werk te gaan.

We hebben een modulair pakket voor u, waaronder (mobiele) telefonie, (mobiel) internet, clouddiensten, beveiliging en slim werken met o.a. Microsoft 365. U kiest zelf welke combinatie van producten en diensten het beste bij uw organisatie past. Of het nu voor 1 of 150 medewerkers is, met KPN EEN MKB bent u altijd verbonden met het netwerk van Nederland.

KPN EEN MKB samengesteld naar jouw behoeften.

KPN-icons_6_1

(Mobiele) telefonie

KPN-icons_5

(Mobiel) internet

KPN-EEN-Diensten-TEUNIS_1-cloud_1_1

Cloud diensten & Back-up

KPN-icons_2

Microsoft 365

KPN-icons_4

Security & Beveiliging

KPN-icons_1

De 'slimme' werkplek

Teunis IT & Telecom, specialist op gebied van zakelijk internet, telefonie en ICT

Teunis Telecom is uw vaste partner voor alle vraagstukken op gebied van zakelijk internet, telefonie, ICT en slim werken. We helpen bedrijven meer rendement te halen door hen effectiever en efficiënter te werk te laten gaan. Als partner van de grootste serviceproviders en ICT dienstverleners kan Teunis Telecom altijd diensten leveren die het beste passen in uw situatie.

NIEUW: Altijd verbonden met 4G Back-up

Uw internetverbinding is voor uw bedrijf onmisbaar. Contact met collega’s, klanten en leveranciers, alles vindt online plaats. Op uw internetverbinding vertrouwt u. Totdat een storing plotseling alles onderbreekt. Hoe voorkomt u dat uw business stilvalt?

Met 4G Back-up schakelt uw modem automatisch over naar het 4G mobiele netwerk zodra uw vaste verbinding wegvalt. U blijft gewoon gebruik maken van uw internet, mail, telefoon en pin. Laat niets uw succes in de weg staan. Blijf altijd verbonden met 4G Back-up.

Direct een offerte opvragen?

We helpen u graag om iets passends te vinden, waarmee u effectief en efficiënt aan de slag kunt als ondernemer. Voor de beste prijs natuurlijk.