• Dé oplossing in de techniek!

Automotive

Automotive

Allround specialist in beweging

De passie voor ‘alles wat rolt’ is nog altijd net zo groot als in de beginjaren. Ook de pioniersgeest van toen is nog onverminderd aanwezig. Teunis Automotive speelt continu in op de vragen vanuit de markt en blijft investeren in nieuwe ontwikkelingen.

Teunis Automotive is een in de regio bekende, professionele groothandel in automaterialen, gereedschappen, werkplaatsinrichting en garage-uitrustingen en daarmee in staat uw partner te zijn voor een totale onderdelenvoorziening.Tevens zijn wij groothandel in onder andere Truck- en Trailer-onderdelen met verstand van zaken.

Omdat we een groot magazijn met automaterialen hebben en twee maal daags een levering van onze leveranciers ontvangen, zijn we in staat om altijd de juiste onderdelen leveren. Met onze eigen bezorgdienst kunnen we de onderdelen correct en snel leveren.

U kent het gezegde “goed gereedschap is het halve werk”. Dat geldt voor elk vak en voor iedere vakman. Wij kiezen daarom voor kwaliteit. De kwaliteit van goede en betrouwbare merken.

Galvanistraat 3
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 777
E: automotive@teunis.nl

Onze productenen diensten

IMG_3710

Groothandel

De flexibele groothandel voor de professional.

car engine

Auto Electro

Aangenaam en duurzaam op weg.

IMG_3713

Bedrijfswageninrichting

Beter op weg met een efficiënte laadruimte.

GARAGE-TEUNIS-AUTOMOTIVE

Garagebedrijf

Alles op wielen is welkom in onze garage.

IMG_3728

Trailerverhuur

Verhuur van alle soorten, maten en periodes.

IMG_3724

Technische gassen

Lokale distributie, wereldwijde backing.

60 jaarervaring

De heer Teunis Sr. startte in 1961 met een reparatiebedrijf van starters, dynamo’s en brandstofpompen van vrachtwagens, personenwagens en andere transportmiddelen. In de loop der jaren breidde de dienstverlening zich steeds verder uit en groeide Teunis Automotive uit tot een allround begrip in de wereld van automotive en transport.

Altijd mobiel.Altijd op weg.

Met Teunis blijft u altijd mobiel. We zijn uw betrouwbare partner voor allerlei voertuig onderdelen, van auto, tot truck, tot trailer. Daarnaast kunt u ons terecht voor verhuur van voertuigen en helpen we u op weg met onze 24/7 stand-by service.

Bellen met Teunis Automotive

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam