• Teunis, meer dan gewoon.
    Bekijk de eindejaarsacties op onze homepage
Open

Automotive

De passie voor ‘alles wat rolt’ is nog altijd net zo groot als in de beginjaren. Ook de pioniersgeest van toen is nog onverminderd aanwezig. Teunis Automotive speelt continu in op de vragen vanuit de markt en blijft investeren in nieuwe ontwikkelingen.

Teunis Automotive is een in de regio bekende, professionele groothandel in automaterialen, gereedschappen, werkplaatsinrichting en garage-uitrustingen en daarmee in staat uw partner te zijn voor een totale onderdelenvoorziening. Tevens zijn wij groothandel in onder andere truck- en trailer-onderdelen met verstand van zaken.

Omdat we een groot magazijn met automaterialen hebben en twee maal daags een levering van onze leveranciers ontvangen, zijn we in staat om altijd de juiste onderdelen leveren. Met onze eigen bezorgdienst kunnen we de onderdelen correct en snel leveren.

Galvanistraat 3
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 777
E: automotive@teunis.nl

Onze producten
en diensten

Groothandel in automaterialen en -onderdelen

Bij Teunis Automotive kunt u terecht voor allerlei onderdelen voor alle typen voertuigen waaronder:

  • Personenauto’s en bestelbussen
  • Vrachtwagens
  • Agrarische voertuigen
  • Trailers en aanhangers

Onze routerijders zijn constant onderweg, om u binnen enkele momenten te voorzien van onderdelen.

Direct bestellen via onze webshop

Onlangs is onze nieuwe Bright Motive webshop gelanceerd. Hier vind je duizenden auto- onderdelen en materialen, de actuele voorraad en de levertijden. Deze worden vervolgens spoedig door ons bij u afgeleverd (Rijssen e.o. 6x per dag). Naast standaard auto-onderdelen en materialen, verkopen we ook onderdelen voor truck en trailers.

werkplaats met auto's vrachtwagens en werkbussen

60 jaar ervaring

De heer Teunis Sr. startte in 1961 met een reparatiebedrijf van starters, dynamo’s en brandstofpompen van vrachtwagens, personenwagens en andere transportmiddelen. In de loop der jaren breidde de dienstverlening zich steeds verder uit en groeide Teunis Automotive uit tot een allround begrip in de wereld van automotive en transport.

Altijd onderweg

Met Teunis blijft u altijd mobiel. We zijn uw betrouwbare partner voor allerlei voertuig onderdelen, van auto, tot truck, tot trailer. Daarnaast kunt u ons terecht voor verhuur van voertuigen en helpen we u op weg met onze 24/7 stand-by service.

tachograaf service medewerker teunis

Neem contact met ons op

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Stel uw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Teunis

Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek tot aan bedrijfskleding. Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor meer dan gewoon.