• Teunis, meer dan gewoon.

Gezellig bijkletsen met vakgenoten bij de klantenavond van Teunis Automotive

Woensdag 22 mei vond bij Teunis Automotive een klantenavond plaats en het was een groot succes! Met ruim 80 vakgenoten en autoliefhebbers was het evenement goedbezocht en gezellig.

De avond begon om 17:30 uur, waarbij de gasten hartelijk werden ontvangen met een hapje en een drankje. De avond werd afgetrapt door Erik ten Bolscher (directeur Teunis). Hij heette alle bezoekers en alle partners waaronder Eurol, Nexus Automotive, PartsXpert en AllParts welkom.

De avond werd vervolgd met een interessante presentatie van Eurol over de ontwikkelingen en trends omtrent smeeroliën, de rol van ‘olie’ in relatie tot verduurzaming en interessant business cases.

Naast de presentaties was er ook veel aandacht voor de tentoongestelde voertuigen. Teunis Automotive had een indrukwekkende selectie voertuigen opgesteld: De ‘Wrecker’, bergingsvoertuig van Wolves, de Dakar truck van Mitchell van de Brink, de elektrische truck (met superbatterij) voor emissieloze netovernames van Teunis en verscheidende rally auto’s.

Martijn Volkers en Niek Brand, de organisatoren van het evenement, spraken hun tevredenheid uit over de geslaagde avond. “Het is fantastisch om zoveel enthousiaste vakgenoten bij elkaar te zien en samen de laatste ontwikkelingen in onze sector te bespreken en gewoon lekker bij te kletsen,” aldus Martijn.

Al met al was de klantenavond van Teunis Automotive een gezellige en interessante avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.