• Teunis, meer dan gewoon.

Stof- en dampafzuiging

Stof- en dampafzuiging

Met het oog op uw mensen en het milieu

Stof, hout- textiel- en kunststofvezels, olienevel, hete gassen, verfdampen, las- en snijdampen, lasrook, uitlaatgassen van voertuigen: in vrijwel elke productieomgeving komt in meer of mindere mate luchtvervuiling voor. De gezondheid van uw medewerkers en de toekomst van het milieu vragen om passende maatregelen.

Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: industrietechniek@teunis.nl

Projecten

Teunis Industrietechniek ontwerpt, assembleert, installeert en onderhoudt turnkey systemen voor uw stof- en dampafzuiging. We beginnen met een gedegen analyse van uw productieomgeving, waarna we het voor u meest effectieve en efficiënte systeem ontwerpen. Naast een schone en veilige werkomgeving en vermindering van de milieudruk hebben we ook aandacht voor de kwaliteit en het rendement van uw productie.  Ons systeem mag die niet in de weg staan. Sterker nog: waar mogelijk moet de luchtzuivering de performance van uw bedrijf juist verbeteren.

De hoge kwaliteit van onze installaties, onze snelle service op locatie en onze grote voorraad slijt- en gebruiksdelen verzekeren u in alle opzichten van de optimale oplossing.