• Teunis, meer dan gewoon.

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Beter op weg met een efficiënte laadruimte.

Een nieuwe service van Teunis Automotive is het inrichten van uw bedrijfswagen(s). Een efficiënte inrichting van het laadgedeelte van uw bedrijfswagen brengt u veel rendement.

Overzicht in de bedrijfswagen leidt tot tijdwinst: spullen (gereedschappen, materialen e.d.) zijn makkelijker te pakken en op te bergen. Omdat alles zijn vaste plek heeft, kunt u waar nodig passende bevestiging aanbrengen. De materialen blijven onderweg op hun plek: schade door rollend of vallend materiaal wordt voorkomen. Ook kunnen we uw voertuig en/of laadruimte van een standkachel voorzien.

schappen en laden bedrijfswageninrichting
schappen en laden bedrijfswageninrichting

Uw laadruimte laten inrichten.

Teunis Automotive richt het laadgedeelte van uw bedrijfswagen in zoals u wilt. Met open en gesloten kasten en lades, waarbij elke centimeter maximaal wordt benut. Op basis van uw wensen en/of tekening bouwen wij de inrichting in. Hiervoor maken we gebruik van een gestandaardiseerd, modulair systeem. Voor u betekent dit: een snelle oplossing voor een scherpe prijs!

Zo gaat u snel weer op pad met een efficiënt door ons ingerichte bedrijfswagen.

Verdere specialismen:

We maken en bouwen complete (houten) inrichtingen op maat. Daarnaast bouwen wij elektrisch/hydraulische laadkranen in of op uw voertuig. Ook bestaat het inbouwen van kantelbare werkbanken en gereedschap-ophangingssystemen tot de mogelijkheden. We kunnen desgewenst 12V, 24V, 220V en 380V elektrische installaties inbouwen.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor het efficiënt inrichten van uw bedrijfswagen?