• Teunis, meer dan gewoon.

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties

Uw voertuigconditie, onze zorg.

Wilt u het optimale rendement uit uw truck halen tegen een zo laag mogelijke kilometerkostprijs? Bij Teunis staan we voor u klaar om uw truck in topconditie te houden.

Onderhoud op hoog niveau is dan ook vereist om ervoor te zorgen dat een truck na een miljoen kilometers nog steeds zo schoon is als toen hij van de lopende band afrolde. Een belangrijke taak voor de trucktechnici van de toekomst. Zij zijn er medeverantwoordelijk voor dat trucks en trailers het imago van wegtransport positief blijven beïnvloeden. Bij Teunis is uw truck in goede handen en wordt uw waardevolle materieel in topconditie gehouden.

monteur vervangt onderdelen vrachtwagen

Uw vrachtwagen voor reparatie of onderhoud

De truck van vroeger is allang niet meer de truck van tegenwoordig. Moderne meet- en datasystemen zullen de truck nog sterker gaan veranderen. Daarom zijn we bij Teunis voorzien van de modernste diagnose- en meetapparatuur. Op deze manier kunnen ze snel een diagnose stellen en u weer op weg helpen.

Het vervangen van roetfilter, programmeren van ECU’s almede het diagnose stellen en repareren van EBS-systemen van getrokken materieel zijn voor ons dagelijks voorkomende werkzaamheden.

Gecertificeerd personeel

Teunis monteurs worden jaarlijks getest worden op hun kunde. Bovendien worden ze getraind aan de hand van de laatste stand van techniek, zoals Euro 6, LNG/CNG, maar ook motormanagement voor de diverse Truck merken. Op deze manier blijft uw Truck jong of oud in goede handen.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw vrachtwagen?

We voeren ook onderhoud en reparaties uit voor:

De 24-uurs service van Teunis

Als specialist op gebied van het onderhoud van trucks staan wij ook paraat voor acute storingen. Wij zijn direct oproepbaar. De pechservice Automotive is ten allen tijde te bereiken om het probleem (op locatie) op te lossen.