• Teunis, meer dan gewoon.

TB Heftruckservice

TB Heftruckservice

TB Heftruckservice levert -meestal- uit voorraad vorkheftrucks, reachtrucks, (elektro) pallettrucks, stapelaars, meeneemheftrucks en alle andere interne transportmiddelen. Daarom zult u bij ons bijna niet mis vragen!

Met hefcapaciteiten van 800 tot 16.000 kg op diesel, LPG of met elektrische aandrijving. Kortom, voor elke werkomgeving bieden wij u de best passende oplossing. Naast de verkoop van nieuwe en goedgekeurde gebruikte machines is TB Heftruckservice eveneens gespecialiseerd in onderhoud, verhuur en leasing ervan en dit alles tegen zeer scherpe tarieven.

Galvanistraat 5
7461 JC Rijssen
T: 0548-537744

Gedegen advies

Voor intern transportmaterieel bent u bij TB Heftruckservice in Rijssen aan het goede adres. Wij denken met u mee als het gaat om aanschaf ervan door goed te luisteren naar uw wensen en belangen. Samen analyseren wij uw behoefte om u daarna te voorzien van een gedegen advies bij de aanschaf van het door u gewenste object.

Opgeleide en gecertificeerde monteurs en adviseurs.

Ook voor beurten, keuringen en kleine reparaties.

Als kopen net iets teveel van het goede is.

We stellen ons voor dat u niet gehele jaar een vorkheftruck binnen uw bedrijf nodig heeft. In dat geval kan het kostenbesparend zijn een dergelijk object te huren. TB Heftruckservice heeft een scala aan o.a. vorkheftrucks ter beschikking welke perfect onderhouden zijn, gereed voor de verhuur. En natuurlijk niet te vergeten de meeneemheftrucks: voor verkoop, verhuur en onderhoud. Ingeval van reparatie hebben wij een vervangende meeneemheftruck te uwer beschikking.

heftrucks op aanhanger

Goed onderhoud is een must.

Onze uitstekend opgeleide en gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat alle machines voor verhuur in perfecte staat zijn gebracht. Voor beurten, keuringen en kleine reparaties komen we graag bij u aan huis. Voor grotere reparaties nemen we de heftruck (of een ander intern transportmiddel) mee naar onze eigen werkplaats in Rijssen, desgewenst zorgen wij voor vervangend materieel.

Service als uitgangspunt.

Om bovenstaande service te realiseren beschikt TB Heftruckservice over compleet uitgeruste servicebussen, zodat wij ingeval van storingen onmiddellijk uit kunnen rukken om het probleem snel en vakkundig op te lossen. Daardoor streven wij naar tevreden klanten, ons ultieme doel. Tevens kunt u bij ons onderdelen bestellen voor alle merken.

heftrucks meeneemheftrucks teunis

Occasions

Bekijk ons aanbod van gebruikte heftrucks op onze speciale ‘Occasions’ pagina.

Bellen met TB Heftruckservice

Wilt u meer weten over aanschaf, huur of onderhoud van interne transportmiddelen, neem dan gerust contact met ons op door te bellen.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam