• Teunis, meer dan gewoon.

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT)

Vergroot het gemak en de efficiëntie van verbonden apparaten door inzet van de nieuwste technologieën.

Internet of Things (ook wel Machine-to-Machine) is niets anders dan het met elkaar verbinden van machines en apparaten via het internet. Doordat de apparaten altijd met elkaar communiceren kunnen zij bestuurd worden op afstand of worden afgestemd op algoritmes of routines. Door deze manier van verbinden, kunnen kostenbesparingen en efficiëntieslagen worden gerealiseerd en ontstaan nieuwe businessmodellen.

Bij Teunis zijn we expert op het gebied van IoT en kunnen we u helpen op gebied van connectiviteit van apparaten en machines. Zo bieden wij reeds de technologie voor Fleet Management Systemen, de monitoring van aggregaten op gebied van GPS tracking en verbruik.

Galvanistraat 3
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 740
E: telecom@teunis.nl

Voordelen van Internet of Thing (IoT)

  • Beheer van apparaten op afstand.
  • Beveiliging via vaste en mobiele verbindingen.
  • Duurzame oplossingen door slimme technieken.
  • Real-time inzichten.
  • Verbetering van de dienstverlening.

De beste connectiviteit voor uw IoT-toepassing

IoT-sensoren sturen data naar de juiste plek via een netwerk. Welk type connectiviteit daar het beste bij past, hangt af van de frequentie en het type data en de hoeveelheid data dat u wilt verzenden. We onderscheiden M2M, LoRa of LTE-M als types connectiviteit waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van de snelheid, hoeveelheid, dekking en levensduur kunnen we u adviseren over welke toepassing voor u het meest voor de hand ligt.