• Teunis, meer dan gewoon.

APK-Keuringen

APK-Keuringen

Periodiek controleren voor eigen veiligheid en de portemonnee.

De regelmatige keuring zorgt voor een betere algemene verkeersveiligheid, betere gezondheid en minder uitstoot van schadelijke stoffen, maar natuurlijk zorgt het er ook voor dat technische mankementen tijdig worden opgespoord. Zo zorgt u ervoor dat u niet in een keer grote kosten hoeft te maken, doordat mankementen tijdig worden geconstateerd.

Afhankelijk van het gewicht moet bepaald worden welk type APK-keuring geldt voor de camper. Voor voertuigen < 3500 kg geldt dat de APK 2 keuring uitgevoerd worden. Voor voertuigen > 3500 kg wordt de APK 1 keuring uitgevoerd.

Teunis Automotive gecertificeerd APK-keurder.

Bedrijven die de APK-keuring uitvoeren dienen hiervoor gecertificeerd te zijn en de keuring dient door gediplomeerde mensen te worden uitgevoerd. APK-keuringen mogen uitsluitend door RDW-erkende bedrijven worden uitgevoerd.

Teunis Automotive voldoet aan deze eisen. We keuren uw voertuig uitvoerig volgens de RDW-richtlijnen en voorzien u daarna van een deskundig advies. We zijn uiterst transparant over eventueel gevonden mankementen en adviseren over de mogelijkheden om dit op te lossen.

Afspraak maken?

Moeten er reparaties worden uitgevoerd of zijn er onderdelen die vervangen moeten worden? Dan maken we altijd eerst een passende offerte.

Wilt u een afspraak maken voor een APK-keuring?

We voeren ook APK-keuringen uit bij: