• Dé oplossing in de techniek!

Levelsystemen

Levelsystemen

Langer genieten van stroomdoor sterke en langdurige lithium accu's

Camper- of caravanbezitters weten dat comfort telt. Onze levelsystemen zorgen voor een eenvoudige en snelle stabilisatie van o.a. campers en caravans, wanneer u ter plaatse bent gekomen. Geen tijd of gestress meer bij het stabiliseren van je voertuig, niet langer ongewenste bewegingen en nog tal van andere voordelen. Zo kunt u snel genieten van uw vakantie. We beschikken over de nieuwste en meest geavanceerde techniek om uw voertuig stevig, stabiel en waterpas te parkeren.

Een kwestie van comfort.

De hydraulische aluminium krikken zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosiebestendig en licht. De gaten in de voeten zorgen voor een goede afwatering. Met onze range van aluminium en stalen krikken kunnen we zo goed als alle voertuigen heffen en stabiliseren. We hebben systemen die een capaciteit van 30 ton aankunnen.

Zekerheid en veiligheid

Wat is er nu belangrijker dan jouw én andermans veiligheid? Je moet altijd vertrouwd op stap kunnen en de mogelijkheid hebben om het systeem te bedienen. Het systeem beschikt over een dubbelwerkende handpomp. Hierdoor kan het systeem altijd bediend worden. Voor het bedienen van de handpomp is er geen enkel gereedschap nodig. Onze levelsystemen voor geavanceerd bedieningsgemak, gecontroleerde kracht en veiligheid.

Een lithium accu inbouwenin uw camper

Onze levelsystemen zijn makkelijk uit te breiden voor extra comfort. Slide-out systemen scheppen meer mogelijkheden voor je voertuig door ruimte te creëren. Een extra verblijfsruimte voor je camper, meer verkoopruimte, het is allemaal mogelijk!

Je kunt het systeem en de lichtgewicht pomp optimaal benutten. Onze modulaire opbouw maakt het eenvoudig om functionaliteiten toe te voegen. Van een hydraulische trap tot een uitschuif-erker (slide-out).

Afspraak maken?

Teunis Automotive is al jarenlang export op het inbouwen van levelsystemen. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw camper of caravan? Wij informeren u graag.