• Dé oplossing in de techniek!

Industrietechniek

Industrietechniek

Wij helpen uwperformance te verbeteren

Teunis Industrietechniek is meer dan alleen een leverancier van systemen, apparatuur, tools en componenten voor industriële toepassingen. Het is ons uitgangspunt dat we onze klanten willen helpen hun performance te verbeteren.

Vanuit dit vertrekpunt leveren we slimme totaaloplossingen, die gebaseerd zijn op de vraag, de situatie en de ambities van de klant. Samen komen we altijd tot de oplossing.

Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: industrietechniek@teunis.nl

Onze productenen diensten

AIRpipe_Benepack-190220-0099

Perslucht

Meer rendement door een integrale benadering.

reiniging-teunis-industrietechniek

Reiniging

Alles om schoon, veilig en efficiënt te produceren.

afzuiging-teunis

Stof- & dampafzuiging

Met het oog op uw mensen en het milieu.

las werkzaamheden uitgevoerd door teunis medewerker

Lassen & snijden

Van enkel lasapparaat tot complete lashal.

WhatsApp Image 2019-09-19 at 14.19.07 (1)

Noodstroom

Compleet gebruiksklare en direct inzetbare units.

werkplaats met auto's vrachtwagens en werkbussen

Werkplaatsinrichting

Uw werkplaats als bron van rendement.

Van ontwerptot realisatie.

Elke tak van industrie vraagt om specifieke expertise en oplossingen. Tegelijkertijd zijn er ook vragen die overal terugkomen. Denk aan het streven naar een efficiëntere productie, minder energieverbruik, een schone en veilige werkomgeving, optimaal grondstofverbruik en optimalisatie van het eindproduct.

Teunis Industrietechniek inventariseert en analyseert de klantsituatie, ontwerpt het systeem, verzorgt de engineering/assemblage, de installatie en verzorgt het onderhoud.

Stand-by serviceen onderhoud

Elke minuut werkonderbreking kost geld. Daarom leveren we altijd snelle service. Iedere monteur van Teunis heeft een eigen servicebus: één telefoontje en we zijn direct naar u onderweg. We beschikken over alle denkbare noodapparatuur die we meteen voor u kunnen aansluiten. Terwijl wij de technische service voor u uitvoeren, draait uw machinepark volop door.

Catalogi, folders en acties.

Bekijk hier de catalogi, folders en acties van Teunis Industrietechniek. We hebben regelmatig interessante acties. Klik op de afbeelding om verder te gaan.

Gereedschap snel besteldop onze Indushop

Bij Teunis hebben we veel gereedschappen op voorraad en anders kunnen we dit direct voor u bestellen. Voor uw eigen gemak kunt u altijd onze Indushop gebruiken. Hier kunt u eenvoudig gereedschappen bestellen en ontvangen u alles op één factuur.

Bellen met Teunis Industrietechniek

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam