• Teunis, meer dan gewoon.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

De beste veiligheidsbrillen voor veilige werksituaties en uitstekend comfort.

Slecht horen als gevolg van lawaai op het werk is een vaak voorkomende beroepsziekte. Slecht horen kan tot ernstige maatschappelijke en medische gevolgen leiden. Gehoorbescherming is nodig om lawaaislechthorendheid, doofheid of oorsuizen te voorkomen. Deze klachten kunnen optreden als het geluidsniveau (volume) in de gehoorgang te hoog is, onafhankelijk van het feit of dit geluid mooi klinkt of als lawaai wordt waargenomen.

De normen van veiligheidsbrillen.

Er zijn drie soorten gehoorbeschermers:

  • Oorpluggen, dopjes, of stopjes die in de gehoorgang worden geplaatst. Ze bieden een basis gehoorbescherming maar geven soms nog  onvoldoende demping waardoor gehoorschade kan ontstaan. Ook zijn ze niet altijd hygiënisch.
  • Gehoorkappen die als koptelefoons worden gedragen. Als deze de oren goed omsluiten, dan is een demping met 30 dB(A) mogelijk. Het dragen van gehoorkappen kan verhitting van de oren veroorzaken.
  • Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen die bescherming kunnen bieden oplopend tot 30 dB(A). Meestal worden ze afgestemd op de demping die noodzakelijk is op de werkplek, zodat ze niet meer dempen dan strikt noodzakelijk. Indoen mogelijk worden ze afgestemd op het soort omgevingsgeluid dat gedempt moet worden. Het blijft dan bijvoorbeeld mogelijk om een gesprek te voeren.

Teunis Bedrijfskledingstaat voor kwaliteitskleding

Bij Teunis Bedrijfskleding helpen we bedrijven in het zichtbaar maken van hun onderneming. Omdat de wensen en behoeften van ieder bedrijf verschillend is hebben we een ruim assortiment van kwaliteitsproducten dat kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Teunis Bedrijfskleding biedt:

  • Een ruim aanbod van A-merk artikelen.
  • Mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te laten opvallen en herkennen.
  • Ruim 4000 vierkante meter opslag en voorraad.
  • Een eenvoudig Kleding Management systeem voor het bestellen van kleding.

Advies of een afspraak maken?

Graag vertellen we meer over alle mogelijkheden, zodat we het beste in uw wensen kunnen voorzien.