• Teunis, meer dan gewoon.

EHBO-koffers

EHBO-koffers

Direct handelen bij acute noodsituaties.

Elk bedrijf of elke organisatie is bij wet verplicht (volgens de Arbowet) om een EHBO-koffer klaar te hebben staan in geval van ongelukken. Het Oranje Kruis heeft richtlijnen opgesteld voor de inhoud van de koffers. Dit zijn echter alleen richtlijnen, er is dus geen regelgeving of verplichting over welke producten er precies in uw EHBO-koffer moeten zitten. Elke organisatie moet hierom zelf zorgen dat ze de juiste EHBO-artikelen en opgeleide BHV’ers hebben.

De EHBO-koffer die bij uw bedrijf past.

Het Oranje Kruis verdeeld 4 type EHBO-koffers onder, de EHBO-koffer A, B en BHV (basis EHBO-koffers) en de EHBO-tas. Het verschil tussen de EHBO-koffer A, EHBO-koffer B en de BHV-koffer is dat de BHV-koffer meer gevarieerde producten bevat. EHBO-koffer A (grote bedrijven vanaf 25 medewerkers) en B (kleine bedrijven tot 25 medewerkers) bevatten meer algemene verbandartikelen, waar onze BHV-koffer daarnaast ook producten zoals hechtstrips, een reddingsdeken en vingerbobs bevat.

EHBO-koffers regelmatig laten keuren

Regelmatig EHBO koffer onderhoud laten uitvoeren? Het onderhoud voor een EHBO verbanddoos of koffer is belangrijk, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles aanwezig is om eerste hulp te verlenen. En sterker nog, u heeft de wettelijke verplichting om de EHBO-middelen in goede conditie te houden. Dat betekent dat alles aanwezig moet zijn om iemand bij te kunnen staan met eerste hulp. Wij zorgen er tijdens het EHBO koffer onderhoud voor dat we voor je nagaan wat er in de koffer aanwezig is en wordt zo nodig meteen aangevuld

Teunis Bedrijfskleding staat voor kwaliteitskleding.

Bij Teunis Bedrijfskleding helpen we bedrijven in het zichtbaar maken van hun onderneming. Omdat de wensen en behoeften van ieder bedrijf verschillend is hebben we een ruim assortiment van kwaliteitsproducten dat kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Teunis Bedrijfskleding biedt:

Een ruim aanbod van A-merk artikelen.
Mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te laten opvallen en herkennen.
Ruim 4000 vierkante meter opslag en voorraad.
Een eenvoudig Kleding Management systeem voor het bestellen van kleding.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in, dan helpen we je graag verder.

Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.