• Teunis, meer dan gewoon.

Sportkleding

Sportkleding

Alles is mogelijk op gebied van sportkleding.

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook sportkleding. Hierdoor geef je je mensen ook buiten jouw bedrijf een uniforme en herkenbare uitstraling. Bijvoorbeeld tijdens fiets- of hardloopactiviteiten. Onze design afdeling ontwerpt een sportief en uniek ontwerp waarmee jouw bedrijf sportief op kaart staat. Met een stuk creativiteit, beste materialen en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende wieler- of hardloopkleding. U wordt als klant meegenomen door het gehele ontwikkelingsproces. Het gaat immers om uw kleding!

  • Sportkleding waarmee jouw mensen het merk uit kunnen dragen tijdens sportactiviteiten.
  • Speciaal voor uw ontworpen en op maat gemaakt.
  • Kleine afnames en grote afnames even eenvoudig besteld.
  • De voorraad door Teunis beheerd.
  • Eenvoudig besteld door een speciaal voor u ingerichte webshop.

Uw medewerkers in herkenbare sportkleding.

De interesse voor buitensporten is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wielrennen, mountainbiken, hardlopen en bootcamps wordt bij regelmaat gedaan. Ook bedrijven organiseren veel sportactiviteiten of nemen deel aan (lokale) sportevenementen. Een goede ontwikkeling wat ten goede komt aan de gezondheid van uw mensen. Hoe mooi is het dan, als u uw mensen in herkenbare bedrijfskleding kunt steken?

Of u nu voor hardloop- of wielerkleding gaat. Teunis heeft kwalitatieve sportkleding voor verschillende sporten. Er valt keuze te maken uit verschillende kledinglagen om de sporters goed te kunnen beschermen tegen warmte, kou en regen. Denk hierbij aan fietsshirts, fietsjacks en regenjacks of fietsbroeken met en zonder bretels. Iedere laag kan natuurlijk voorzien worden van uw huisstijlkleuren en bedrijfslogo. Zo zijn uw mensen uitdrager van uw merk!

Jouw unieke sportkledingset

Stapsgewijs stellen we jouw unieke set sportkleding samen.

Teunis Bedrijfskleding staat voor kwaliteitskleding.

Bij Teunis Bedrijfskleding helpen we bedrijven in het zichtbaar maken van hun onderneming. Omdat de wensen en behoeften van ieder bedrijf verschillend is hebben we een ruim assortiment van kwaliteitsproducten dat kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Teunis Bedrijfskleding biedt:

  • Een ruim aanbod van A-merk artikelen.
  • Mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te laten opvallen en herkennen.
  • Ruim 4000 vierkante meter opslag en voorraad.
  • Een eenvoudig Kleding Management systeem voor het bestellen van kleding.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in, dan helpen we je graag verder.

Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.