• Teunis, meer dan gewoon.

Persluchttechiek

Persluchttechiek

Meer rendement door een integrale benadering.

Perslucht is onmisbaar in tal van industriële sectoren. Toch is het allesbehalve een ‘standaard’ onderdeel: een efficiënt, energiebesparend en veilig gebruik van perslucht vraagt om maatwerk. Teunis Industrietechniek helpt u graag aan een persluchtsysteem dat aansluit op uw wensen.

Elke toepassing vraagt om een eigen oplossing. We inventariseren bij ieder project graag uw wens(en) en komen met een passende oplossing, afgestemd op de situatie.

Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: persluchttechniek@teunis.nl

Onze producten
en diensten

Persluchtleidingen

Persluchtfilters

Persluchtdrogers

Compressoren

Persluchttoepassingen voor iedere sector

Teunis Industrietechniek is gespecialiseerd in de installatie van complete persluchtsystemen voor allerlei industriële toepassingen in verschillende branches, waaronder:

  • Automotive
  • Bouw
  • Machinebouw
  • Voedingsmiddelen
  • Chemie
  • Industrie
  • Energie
  • Zorg

Projecten

We ontwerpen, realiseren en onderhouden persluchtsystemen van A tot Z. Deze integrale benadering is essentieel. Voor het optimale rendement uit uw persluchtsysteem moeten alle onderdelen met elkaar matchen. We denken dan aan de lay-out en dimensionering van de leidingen, de PLC-automatisering, de ventilatie en het energieverbruik, maar ook de energieterugwinning.

Teunis Industrietechniek luistert naar uw wensen, naar uw mensen op de werkvloer, en analyseert uw productieomgeving. Op grond hiervan ontwikkelen we een pragmatisch concept dat functioneert zoals het hoort: veilig, arbovriendelijk en energiebewust. Als uw partner in persluchttechniek voeren we tevens periodieke inspecties uit, die we voor u samenvatten in heldere rapportages.

Storingen, Service en Onderhoud

Teunis Industrietechniek kan u compleet ontzorgen op het gebied van persluchttechniek. Dankzij onze ervaren persluchtmonteurs zijn wij in staat om u een 24/7 storingsdienst te bieden. Hierbij garanderen wij dat uw bedrijf binnen drie uur na het melden van een storing kan beschikken over vervangende perslucht! Dit kunnen wij mede garanderen doordat we onze eigen diesel- en elektrisch-gedreven noodcompressoren voor u klaar hebben staan. Wij zijn daarvoor dus niet afhankelijk van derden. Iedere huidige maar ook toekomstige klant kan en mag gebruik maken van deze dienst. Saillant detail is dat u hiervoor geen onderhoudscontracten bij ons hoeft af te sluiten!

Daarnaast kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht voor onderhoud van uw complete persluchtinstallatie. Door onze brede kennis en merk-onafhankelijkheid kunnen wij elke klant bedienen, van klein tot groot.

Wij leveren o.a.