• Teunis, meer dan gewoon.

APK-Keuringen

APK-Keuringen

Periodiek controleren voor eigen veiligheid en de portemonnee.

Vanaf het moment dat een (diesel)auto 3 jaar oud is, moet deze jaarlijks een APK-keuring ondergaan (benzine 4 jaar). Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK 2) wordt uw auto gecontroleerd op de minimale veiligheids- en milieueisen die er vanuit Europa zijn gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de banden, remmen, verlichting, schokdempers, etc.

De regelmatige keuring zorgt voor een betere algemene verkeersveiligheid en betere gezondheid door lagere uitstoot van schadelijke stoffen, maar natuurlijk zorgt het er ook voor dat technische mankementen tijdig worden opgespoord. Zo zorgt u ervoor dat u niet in een keer grote kosten hoeft te maken, doordat mankementen tijdig worden geconstateerd.

Teunis Automotive gecertificeerd APK-keurder

Bedrijven die de APK-keuring uitvoeren dienen hiervoor gecertificeerd te zijn en de keuring dient door gediplomeerde mensen te worden uitgevoerd. APK-keuringen mogen uitsluitend door RDW-erkende bedrijven worden uitgevoerd.

Teunis Automotive voldoet aan deze eisen. We keuren uw voertuig uitvoerig volgens de RDW-richtlijnen en geven u daarna een deskundig advies. We zijn uiterst transparant over eventueel gevonden mankementen en adviseren over de mogelijkheden om dit op te lossen.

Moeten er reparaties worden uitgevoerd of zijn er onderdelen die vervangen moeten worden? Dan maken we altijd eerst een passende offerte.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een APK-keuring?

We voeren ook APK-keuringen uit bij: