• Teunis, meer dan gewoon.

Over Teunis

Over Teunis

Een stapje extra zetten voor onze klanten, dat vinden wij ‘Meer dan gewoon’. Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek, automotive en transport, bedrijfskleding, telecom & ICT en noodstroom. We zijn dus van alle markten thuis en weten de kennis van deze markten te combineren om zo dé oplossing te kunnen bieden voor iedere uitdaging, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant.

Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor ‘Meer dan gewoon’.

Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788

Onze afdelingen

Wij doen van alles

Een rondgang door onze afdelingen

Industrietechniek-Blauw

Industrietechniek

Automotive-Blauw

Automotive

Bedrijfskleding-Blauw

Bedrijfskleding

IT-Telecom-Blauw

IT &Telecom

Noodstroom-Blauw

Noodstroom

Werken bij Teunis

Bij Teunis vinden we het belangrijk dat je alles uit jezelf kunt halen. Dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat en vol trots de werkzaamheden uitvoert. We werken iedere dag met man en macht aan het succes van onze klant. Om dat te kunnen blijven doen heb je een omgeving nodig waarin je het vertrouwen de ruimte en vrijheid krijgt die jij nodig hebt.

Vacatures

Even stoom of perslucht afblazen?

Teunis organiseert regelmatig leuke activiteiten voor hun medewerkers zoals de jaarlijkse zomerbarbecue, fietstochten en de Sinterklaasviering. Onze personeelsvereniging organiseert daarnaast ook leuke activiteiten om eens buiten werk gezellig met collega’s wat te doen. Zo leren we elkaar beter kennen en houden we goed contact met elkaar.