• Teunis, meer dan gewoon.

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties

Voorkomen is beter dan genezen.

Wij begrijpen als geen ander dat u met een goed gevoel op reis wilt gaan en dat uw camper uw tweede huis is. Het is belangrijk dat uw camper goed is nagekeken en in de perfecte conditie is. Wij hebben gespecialiseerde monteurs die met grote zorgvuldigheid met uw camper te werk gaan.

Onderhoud en reparaties van uw camper is soms een noodzakelijk kwaad. U wilt graag dat het onderhoud en reparaties goed worden uitgevoerd, zodat dat u binnen afzienbare tijd weer tegen dezelfde of gerelateerde problemen aanloopt.

Uw voertuigconditie, onze zorg.

We onderzoeken altijd het type schade dat de camper heeft opgelopen en gaan op zoek naar de oorzaak hiervan. We overleggen vervolgens wat de beste herstelmethoden zijn, gebaseerd op de techniek en gebaseerd op economische impact. We leggen u graag de beste mogelijkheden voor als het gaat om herstel en/of reparatie. Onze monteurs staan voor u klaar om uw voertuig te herstellen.

Afspraak maken?

Teunis Automotive is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren campers. Elke situatie verdient een deskundig advies en een gedegen aanpak. Eerlijk, open en transparant.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud en reparatie?

We voeren ook onderhoud en reparaties uit voor: