• Teunis, meer dan gewoon.

Custom made kleding

Custom made kleding

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook maatwerk kleding. Hierdoor heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling. Onze design-afdeling maakt een uniek ontwerp voor jouw bedrijf.

Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur Je wordt als klant uitgebreid meegenomen door het gehele ontwikkelingsproces, zo werken we samen naar perfectie!

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen

T 0548 537 788
E bedrijfskleding@teunis.nl

 • Bedrijfskleding met nét wat extra accenten.
 • Speciaal voor uw ontworpen en op maat gemaakt.
 • Kleine afnames en grote afnames even eenvoudig besteld.

Het proces

Van idee naar concept

Bij de keuze voor custom made kleding gaan wij met u en onze leverancier om tafel om te zorgen dat al uw wensen werkelijkheid worden. We kunnen samen op bezoek bij de leverancier om daadwerkelijk te zien hoe een productieproces er uit ziet. Als u toch liever vanaf uw bureau de keuzes maakt hoeft dat geen enkel probleem te zijn. U kunt verschillende samples en proefjes ontvangen om te beoordelen of het daadwerkelijk in de productie gebruikt kan worden.

Uw bedrijfskleding kan worden voorzien van eigen labelling, knopen, ritsen, neck label, side label, contrasterend garen, borstzak en reflective striping. Een siliconen patch op het voorpand is een accessoire dat ook veel gebruikt wordt. Overige ideeën kunnen altijd besproken worden met het team.

Bedrijfsnamen, logo’s en andere beeldkenmerken kunnen op kleding worden gedrukt of geborduurd. Er zijn diverse druktechnieken mogelijk, afhankelijk van de grootte van de bedrukking, het aantal kleuren en de te bedrukken ondergrond.

Vragen over custom made kleding

Aan welke kleding accenten kan ik denken bij custom made kleding?

Verschillende accenten die aan te brengen zijn aan de kleding zijn:

 • Gekleurde kragen of mouwen
 • Gekleurde rits en ritssluiting
 • Gekleurde capuchon touwen
 • Side label met logo
 • Rubber label met logo
 • Contrasterend garen
 • Reflecterende piping
 • Verschillende manchet-stoffen
 • Verschillende stof samenstellingen
 • De kleding in uw gekozen kleursamenstelling

Is er een minimale afname voor custom made kleding?

Bij custom made kleding werken we met een minimale bestelhoeveelheid. De  minimale bestelhoeveelheid hangt van een aantal factoren af, waaronder het type product, de specifieke wensen etc. Voor meer informatie hierover staan we u graag te woord.

Kan ik gebruik maken van standaard kleuren van Teunis of dient er ingeverfd te worden op PMS-nummer van de klant?

Custom made kleding kunt u laten maken van de standaard kleuren. Er is ook een mogelijkheid om de kleuren uit uw eigen huisstijl te gebruiken of verschillende kleuren samen te voegen.

Moet ik een geheel kledingpakket samenstellen, of kan ik ook één enkel artikel kiezen?

Het is al mogelijk om één enkel artikel als custom made te ontwerpen en bestellen. Hierbij kunt u denken aan T-shirts, polo’s, truien, jassen en broeken. Uiteraard faciliteren wij u bij alle keuzes die u maakt.

Kunnen we samples krijgen van de kleding?

U kunt er voor kiezen om samen met ons naar de producent te gaan om daar doormiddel van een “experience” een indruk te krijgen en ideeën op te doen voor uw custom made kleding. Uiteraard kan dit ook vanachter uw bureau. Uw ontvangt kleurstaaltjes en samples van de door u gekozen opties. Natuurlijk blijft er nauw contact tussen u en ons over de voorgang van het proces.

Kan Teunis de producten ook op voorraad nemen?

Bij Teunis Bedrijfskleding hebben we een speciaal magazijn voor onze custom made klanten. Hier slaan wij al uw kleding voor u op. U zult hier een eigen stelling krijgen met al uw kleding netjes gesorteerd.  Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij snel handelen vanuit ons magazijn.

Wilt u liever uw voorraad zelf beheren vanaf uw eigen magazijn, dan kan dit uiteraard!

Kies de kleding en kwaliteit die bij de werkzaamheden horen.

Het is belangrijk om goede afwegingen te maken bij het kiezen van kleding. Voor welke werkzaamheden wordt de kleding gebruikt? Wat is het doel van de op maat gemaakte kleding? Wat zijn persoonlijke voorkeuren? Doordat de kleding op maat wordt gemaakt, kunnen we verder gaan om in specifieke behoeften te voorzien. Hierdoor leveren we een topproduct dat aan de wensen of richtlijnen van het bedrijf voldoet.

Natuurlijk helpen en adviseren wij u tijdens dit gehele proces. Wij zullen op elk mogelijke manier faciliteren in de keuzes wat het beste bij uw bedrijf en kleding past.

Kleuren bepalen alles

Alle kleuren zijn mogelijk. Kies je voor een standaard kleur, dan heb je de keuze uit de kleuren/ kleurstellingen hiernaast.

Natuurlijk kun je ook een kleur kiezen aan de hand van een kleurcode zoals Pantone. Ben je op zoek naar de kleuren uit jouw huisstijl dan kunnen we altijd kijken welke kleurcode daar het beste bij aansluit.

Wanneer er gekozen wordt voor een bepaalde kleur, sturen wij verschillende soorten stof op zodat u deze nogmaals kunt beoordelen. Dit doen wij, omdat de kleur natuurlijk onder verschillende lichtpunten beoordeeld kan worden.

Teunis Bedrijfskleding staat voor kwaliteitskleding.

Bij Teunis Bedrijfskleding helpen we bedrijven in het zichtbaar maken van hun onderneming. Omdat de wensen en behoeften van ieder bedrijf verschillend is hebben we een ruim assortiment van kwaliteitsproducten dat kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Teunis Bedrijfskleding biedt:

Een ruim aanbod van A-merk artikelen.
Mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te laten opvallen en herkennen.
Ruim 4000 vierkante meter opslag en voorraad.
Een eenvoudig Kleding Management systeem voor het bestellen van kleding.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in, dan helpen we je graag verder.

Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.