• Teunis, meer dan gewoon.

Oliën

Oliën

Meer rendement uit smeermiddelen

Al sinds jaar en dag is Teunis Automotive distributeur van Eurol. Het maakt ons niet uit welk voertuig, onze professionele medewerkers geven je vakkundig advies welke soort olie je waarvoor het beste kunt gebruiken.

Vele van jullie zullen het merk Eurol kennen, maar wat niet iedereen weet is dat Eurol een echt onafhankelijk oer-Hollands bedrijf is, gevestigd in Nijverdal. Zo fabriceert Eurol al meer dan 35 jaar smeermiddelen en winterproducten. Behalve in Nederland is Eurol actief in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Speciaal voor garagisten: Word ook Eurol Service Point!

Met de Eurol Service Point garageformule biedt Teunis garagebedrijven in de automotive sector een exclusieve, persoonlijke en nauwe samenwerking op het gebied van technische en commerciële ondersteuning met Eurol met alle voordelen die hierbij komen kijken.

We ondersteunen de Service Point met de Eurol Academy, een eigen Eurol uitstraling, Marketing & Sales support, de Eurol Fleetcheck, prachtige displays en flushmachines en natuurlijk: online support.

Onderdeel van de Eurol Service Point formule is de Eurol Academy. U krijgt naast assortimentsadvies op maat ook inhoudelijke technische en commerciële trainingen. Na deelname ontvangt u het certificaat tot bevoegd smeermiddelspecialist.

We geven uw garage een professionele Eurol-uitstraling. Naast entreeborden, binnenborden, gevelborden en lichtbakken, ontvangt u korting op de Eurol Leenauto.*

Als Eurol Service Point ondersteunen wij u op het gebied van marketing. Naast het gebruik van onze Brand Portal, gevuld met promotiebeelden en productfoto’s, ontvangt u een introductiepakket met onder andere smeerkaartjes, overalls, een vlag en baliedisplay.

De Eurol Service desk helpt u bij uw vragen over onze producten en de verkoop ervan. U heeft een persoonlijke accountmanager en wij zorgen voor een optimale commerciële samenwerking tussen u, uw grossier en Eurol.

De Eurol Fleetcheck is een op maat voorraad- en assortimentsadvies voor uw werkplaats. Wij bepalen, op basis van kentekens en jaarvolumes, samen met u het optimale assortiment en de voorraadniveaus. U krijgt daardoor meer grip en rendement op smeermiddelen, koelvloeistoffen, transmissieoliën en overige vloeistoffen. Voor Eurol Service Point leden is de Eurol Fleetcheck kosteloos.

Eurol heeft verschillende soorten equipment in huis, zoals displays en flushmachines. Als Eurol Service Point kunt u hier gebruik van maken.

U ontvangt online support, zoals de mogelijkheid om de Eurol Olieadviseur op uw eigen website te plaatsen. Uw bedrijf wordt ook zichtbaar in de Eurol Service Point locator op onze website.

De soorten olie van Eurol.

Eurol fabriceert oliën voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo wordt olie van Eurol gebruikt in de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en ook watersport.

Naast smeermiddelen voorziet Eurol ook in onderhoudsproducten, zoals koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings. Kortom Eurol heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten, maar ook hedendaags timmert Eurol goed aan de weg. Samen met professionals in de markt wordt er voor iedere toepassing een passend product ontwikkeld.

Doordat Eurol beschikt over een ontwikkelingslaboratorium is Eurol in staat adequaat te reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Weten welke oliën op uw voertuig moeten?

Door het invoeren van uw kenteken op de site ziet u precies welke olie u kunt aanschaffen bij Teunis Automotive.