• Teunis, meer dan gewoon.

Oliën

Oliën

De oliën van Eurol.

Al sinds jaar en dag is Teunis Automotive distributeur van Eurol. Het maakt ons niet uit welk voertuig, onze professionele medewerkers geven u vakkundig advies over welke soort olie u waarvoor het beste kunt gebruiken.

Vele van u zullen het merk Eurol kennen, maar wat niet iedereen weet is dat Eurol een echt onafhankelijk oer-Hollands bedrijf is, gevestigd in Nijverdal. Zo fabriceert Eurol al meer dan 33 jaar smeermiddelen en winterproducten. Behalve in Nederland is Eurol actief in meer dan 60 landen over de hele wereld.

De soorten olie van Eurol.

Eurol fabriceert oliën voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo wordt olie van Eurol gebruikt in de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en ook watersport.

Naast smeermiddelen voorziet Eurol ook in onderhoudsproducten, zoals koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings. Kortom Eurol heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten, maar ook hedendaags timmert Eurol goed aan de weg. Samen met professionals in de markt wordt er voor iedere toepassing een passend product ontwikkeld.

Doordat Eurol beschikt over een ontwikkelingslaboratorium is Eurol in staat adequaat te reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Weten welke oliën op uw voertuig moeten?

Door het invoeren van uw kenteken op de site ziet u precies welke olie u kunt aanschaffen bij Teunis Automotive.