• Teunis, meer dan gewoon.

Telefonie

Telefonie

Uw (zakelijke) telefoniepakket ingericht naar uw gebruik én verbruik.

Met de zakelijke belbundels van Teunis Telecom bent u altijd bereikbaar. Voor zowel grote als kleine ondernemingen kunnen wij een passende oplossing bieden. Zo hebben we verschillende pakketten voor vaste telefonie, mobiele telefonie of telefonie via het internet of de cloud. U kiest, waar u zich het beste bij voelt. Wij geven u graag advies.

Galvanistraat 3
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 740
E: telecom@teunis.nl

Onze producten
en diensten

Mobiele telefonie

Bel, app en werk met een smartphone die perfect geschikt is voor jou. Kies uit alle gebruikelijke merken en modellen. Afgestemd op jouw verbruik.

Vaste telefonie & VoIP bellen

Vertrouwd bellen via vaste telefonie. Dit gaat tegenwoordig al vaak over VoIP. Hierover geeft Teunis Telecom u graag advies.

Bellen via Teams

Eenvoudig bellen, vergaderen en samenwerken met collega’s en klanten via Microsoft Teams. Koppel Teams met je telefooncentrale via direct routering.

Telefoon service & reparatie

Niets is vervelender dan dat uw smartphone of tablet defect is. Is het scherm van uw smartphone gebroken, heeft u softwareproblemen, vochtschade of een andere klacht? We lossen het graag voor u op! We stellen eerst een diagnose en komen daarna met een advies. No cure, no pay.

KPN, Vodafone of T-Mobile?

Als één van de weinige telecomaanbieders hebben wij een vooraanstaande positie bij de 4 grootste mobiele providers kunnen bemachtigen. Teunis Telecom is KPN Excellence Business Partner, Vodafone Solutions Partner en T-Mobile Zakelijk Partner.

Door onze nauwe samenwerking met deze mobiele providers zijn wij altijd als één van de eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de telecombranche. Daarnaast volgen onze medewerkers op regelmatige basis cursussen bij deze providers, zodat wij alle kennis in huis hebben. Hierdoor kunnen wij u steeds van het beste onafhankelijke advies voorzien en daar plukt u de vruchten van!