• Teunis, meer dan gewoon.

Teunis viert 60-jarig bestaan met collega’s

Op zaterdag 14 mei hebben we ons 60-jarig bestaan gevierd met onze collega’s. Het was een prachtige zonnige dag vol met activiteiten. 

De middag begon met een inloop en ontvangst waarbij we eerst gezamenlijk een Teunis taartje hebben gegeten. Vervolgens namen de collega’s en hun partners, verdeeld in groepen, deel aan de activiteiten van het middagprogramma. De activiteiten bestonden uit solex en segway rijden, een VR-experience en twee leuke spellen. 

Het avondprogramma werd afgetrapt met een mooi ‘proost moment’. Erik ten Bolscher sprak alle collega’s toe, waarna samen het glas werd geheven. Na het buffet werd de sfeer nog wat verder opgekrikt. De avond resulteerde in een gezellig feest met geweldige sfeer en spuitende champagneflessen. 

Een prachtige dag om op terug te kijken.

Een impressie van de feestdag