• Teunis, meer dan gewoon.

Vacature: Medewerker Noodstroomgeneratoren (m/v) – Full-time

We zoeken een Medewerker Noodstroomgeneratoren (m/v) – Full-time

Teunis geeft energie! Voor alle activiteiten die een bedrijf uitvoert, heeft het doorgaans stroom nodig. Stroom is de basis voor alle bedrijfsprocessen en -activiteiten. Een (tijdelijk) gebrek aan stroom kunnen een bedrijf of onderneming economisch enorm raken. Soms is er een sprake van acute uitval van stroom door stroomstoringen. Soms is het simpelweg niet beschikbaar vanwege de plaats waar werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

We hebben een ruim aanbod van complete units voor synchroon-overname, eiland-bedrijf, onderhoudswerkzaamheden, storingen aan het openbare energienet en staan 24/7 voor onze klanten klaar. Met onze eigen transportmiddelen zorgen we dat we spoedig op locatie zijn om de klant snel (weer) te voorzien van energie.

Wij zoeken

Wij zoeken we een enthousiaste kandidaat, die geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. De werkzaamheden bestaan uit het aansluiten, bedienen en synchroniseren van onze noodstroom generatoren met toebehoren en het transport van deze generatoren met personenauto en/of vrachtwagen. Ervaring in elektrotechniek is een pré. Geen vrachtwagenrijbewijs? Geen probleem, we helpen je graag je vrachtwagenrijbewijs te halen.

We bieden

Wij bieden een zelfstandige functie met een prettige werksfeer, bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden tot het volgen van cursussen en eventueel het behalen van een vrachtwagenrijbewijs.

Solliciteer nu

Spreekt de bovenstaande functie je aan en denk je dat jij de persoon bent die we zoeken, stuur dan je schriftelijke sollicitatie in de vorm van een CV en motivatiebrief naar:

Teunis Industrietechniek
t.a.v. Maik ten Brinke (bedrijfsleider)

m.tenbrinke@teunis.nl
Galvanistraat 8
7461 JC Rijssen

Over Teunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Bij Teunis bepaal je zelf waar je plafond ligt. We geloven in de kracht van onze mensen en investeren in jouw kennis en kunde, zodat jij je kan ontwikkelen en wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Bij Teunis sta je er niet alleen voor. Ruim 100 collega’s zorgen voor een ontvankelijk en professionele sfeer. Met een actieve PV worden daarnaast ook regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.