• Teunis, meer dan gewoon.

De nieuwe Tricorp collectie: nu verkrijgbaar bij Teunis Bedrijfskleding.

De nieuwe shop-in-shop wand van Tricorp is geplaatst in onze showroom.

Onlangs is onze showroom voorzien van een gave en stoere shop-in-shop wand van Tricorp met een reeks aan nieuwe kledingartikelen. Teunis Bedrijfskleding is een van de grootste Tricorp leveranciers in Nederland.

Tricorp levert werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden, voor zowel dames als heren. Deze maand heeft de Tricorp collectie uitgebreid met compleet nieuwe kledinglijnen voor allerlei toepassingen en vakgebieden. We nemen u graag mee in een overzicht.

In de spotlights met jouw bedrijf! Ga voor de Bicolor werkkleding.

Jaren geleden was Tricorp één van de eerste werkkledingmerken die met Bicolor werkkleding op de markt kwam. Omdat wij altijd trendsetter willen blijven op het gebied van werkkleding, blijven we constant vernieuwen en ontwikkelen. Onze experts op het gebied van veiligheidskleding hebben in samenwerking met de beste designers daarom een nieuwe Bicolor-lijn ontwikkeld. Bicolor 2.0 als het ware.

Opvallen tijdens je werk? Ga voor veiligheid en kies voor de 20/20 vision-lijn.

Tricorp 20/20 vision is een nieuwe collectie met hoge zichtbaarheidskleding. De naam 20/20 vision komt oorspronkelijk uit Amerika. Als de opticien of oogarts je de diagnose 20/20 vision geeft, dan heb je een helder en goed zicht. 20/20 vision betekent dus dat je een duidelijk en optimaal zicht hebt. Zo is dit nieuwe High-Vis pakket ook duidelijk zichtbaar. Daarnaast is 20/20 een knipoog naar het jaar 2020 waarin we momenteel leven en waarin de collectie ook gelanceerd is.

De gehele collectie heeft een modern design, dezelfde strakke belijning als onze multinorm lijn en een fijne regular pasvorm. De meeste artikelen zijn EN ISO 20471 genormeerd. De hoofdkleur is ink met als nieuwe kleur toevoeging: Fluor Red.

Stoer en modern: de Softshell Bomber Premium

De Softshell Bomber Premium is een nieuwe toevoeging aan de Premium-lijn. De bomber ribkraag geeft de softshelljas een moderne look. Achter de rits zit een windvanger en de meshvoering zorgt voor een ventilerende werking. De zakken zijn met een rits afsluitbaar. Zoals je van onze softshells gewend bent is ook deze jas winddicht en waterafstotend.

Deze Softshell Bomber is verkrijgbaar in de vijf kleuren: army, ink, black, stone grey melange en de nieuwe kleur curry! De Softshell Bomber is gemaakt van 100% polyester en heeft een 260 grams doekkwaliteit. Je wast deze Softshell op 30 graden.

In een tijd waar hygiëne voorop staat: het 60 graden-pakket.

Als je wast op 60 graden of hoger, ben je er zeker van dat je was hygiënisch schoon wordt. Dit is belangrijk bij het wassen van vuile werkkleding. Was lichte en donkere kleuren wel apart om te voorkomen dat kleuren afgeven door de hoge wastemperatuur. Bij Tricorp hebben we een kledingpakket met artikelen die je op 60 graden kunt wassen en op lage temperatuur kunt drogen.

Winddicht, waterdicht en ademend: de Techshell

Dit vernieuwende artikel biedt veel opties en mogelijkheden. Check ook zeker de aparte video die we hiervoor gemaakt hebben. De Techshell is EN 343 klasse 3/4 gecertificeerd. EN 343 is de norm die eisen, specificaties en testmethoden bepaalt voor beschermende kleding tegen regen en slecht weer, zoals mist, regen, vochtigheid en sneeuw. Daarnaast is de Tech Shell wind- en waterdicht. Het is een fijne lichte werkjas gemaakt uit 100% polyester met een 145 grams doekgewicht. Verkrijgbaar in de vijf stoere kleuren ink, army, navy, black en darkgrey in de maten XS t/m 8XL.

Teunis Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment met bedrijfs- en werkkleding voor allerlei toepassingen en vakgebieden. Het grote aanbod van merken laat je genoeg keuze om te vinden wat bij je past. Kom eens langs in onze showroom en we geven je graag advies!