• Teunis, meer dan gewoon.

Darters Buena Vista in het nieuw gestoken

Op maandagavond is het dartavond bij Buena Vista Steaks & Drinks in Rijssen. Dan komen maar liefst 40 darters bijeen voor een wedstrijd of training en natuurlijk ook voor  de gezelligheid.

Al een langere tijd hadden de darters de wens om de wedstrijden en trainingen af te werken in nieuwe éénduidige kleding. Niet de bonte kleding die de beroemde wedstrijddarters dragen op tv, maar juist kleding met een chique uitstraling was wat de darters graag wilden.

Onlangs zijn de darters van Buena Vista dan ook voorzien van een polo en een sweatvest. Beide zo soepel mogelijk, om het gooien te bevorderen, ook wanneer het in de winterperiode wat frisser is. Daarbij is gekozen voor mooie zwarte kleding met een gouden bedrukking die echt opvalt in de vaak toch donkere wedstrijdzaal.

Teunis Bedrijfskleding heeft voor de levering van de kleding een mooie plek gekregen op de mouwen.