• Teunis, meer dan gewoon.

Teunis Automotive werkt aan nog meer passie voor de klant in de samenwerking met AllParts!

AllParts is hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers onder regie van GroupAuto Nederland. Grossiers met liefde voor het vak, passie voor detail en bovenal: passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor de klant te maken.

De samenwerking levert garagisten veel voordelen op:

De beste deals

Onze gezamenlijke inkoop zorgt niet alleen voor een enorm concurrerend aanbod; het is de totale deal die het een aanbod pas echt aantrekkelijk maakt. Dat geldt zowel voor auto-onderdelen als voor de zaken er omheen.

Technisch bekwaam

Als partner van AllParts hebben we altijd inzicht in de nieuwste systeemtechniek en bieden we de modernste oplossingen. Door kennis in ons netwerk te bundelen hebben we een antwoord op iedere vraag en gaan we geen uitdaging uit de weg.

Gemak en comfort

Met de slimme IT-systemen van AllParts kunnen we u nog beter van dienst zijn met (maatwerk)oplossingen vóór onze klanten. U kunt alle informatie vinden omtrent ons aanbod, prijs, beschikbaarheid en bijbehorende adviezen.

Teunis blijft Teunis

De samenwerking met AllParts levert alleen maar winnaars op. Het verbeterde aanbod, de goede deals en de technische ondersteuning vullen onze goede service en klantgerichtheid alleen nog maar meer aan. We zijn nog even flexibel, zo niet, nóg flexibeler en leveren 6x per dag bij u op locatie door inzet van onze eigen routerijders.