• Teunis, meer dan gewoon.

5G komt eraan!

5G is de nieuwste generatie mobiel internet. 5G wordt de komende jaren steeds krachtiger en kan nu al snelheden van 1 Gbit/s bereiken. Ook op drukke plekken als een voetbalstadion of festivalterrein. De hoeveelheid te versturen en ontvangen data is ook hoger. En in de komende jaren wordt 5G alleen maar beter.

Daarnaast zien we steeds meer ‘slimme’ apparaten die met elkaar in verbinding staan. Denk bijvoorbeeld aan je smart-verlichting, slimme thermostaat of je Google Home. Ook zakelijk gezien staan apparaten, machines en robots steeds vaker met elkaar in verbinding om effectief te werk te gaan. Een goed en stabiel 5G-netwerk maakt het mogelijk om nog meer uit je bedrijf te halen.

De vragen over 5G.

Er is nog veel te doen over 5G en er leven nog veel vragen. Wat is 5G nu precies? En wat zijn de mogelijkheden voor u als ondernemer? 5G is meer dan alleen het nieuwe 4G. VodafoneZiggo bereidt zijn krachtige GigaNet voor om, aan het einde van zomer, Nederland volledig te voorzien van 5G.

Voor meer informatie gaat u naar de VodafoneZiggo website.

Hoe kan Teunis Telecom u helpen met 5G?

Bij Teunis Telecom zien wij enorme kansen in het gebruik van 5G. De nieuwe technologie zal ‘onbeperkte’ mogelijkheden bieden voor zowel de zakelijke markt als voor de particulier. De technologie staat echter nog in de kinderschoenen. Veel providers zijn nog bezig met het uitrollen van hun netwerk en niet alle apparaten en toestellen zijn al geschikt voor 5G.

Het zal dus nog even duren voordat we 5G echt maximaal kunnen uitnutten. Toch kunnen we u alvast voorbereiden op een nieuw 5G-tijdperk.

We geven u graag advies over de mogelijkheden en kijken graag met u mee naar uw bedrijf om de kansen voor u als ondernemer aan u voor te leggen.

Teunis Telecom is het adres voor al uw vraagstukken op het gebied van telecommunicatie en clouddiensten. U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie, hosted telefonie, internet en Office365.