• Dé oplossing in de techniek!

Telecom & ICT

Telecom & ICT

Moderne telecommunicatie over de volle breedte

Communicatie is van alle tijden, alleen verandert de methode van communicatie constant. Een goede communicatie intern en extern is essentieel voor u persoonlijk en uw bedrijfsprocessen. Zo maakt u goede afspraken met uw collega’s en communiceert u helder naar uw klanten.

Teunis Telecom is het adres voor al uw vraagstukken op het gebied van telecommunicatie en clouddiensten. U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie, hosted telefonie, internet en Office365.

Onze Telecom divisie heeft een sterke reputatie ten aanzien van klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en vooral betrouwbaarheid.

We hebben de meest innovatieve technieken en technologieën in huis om u te bedienen, maar zijn er ook voor bedrijven die niet zo snel gaan.

Galvanistraat 3
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 740
E: telecom@teunis.nl

Onze productenen diensten

mobiele-telefoon-teunis-telecom

Telefonie

Een pakket op maat. Van vaste tot mobiele telefonie. Telefoonreparaties en slimme beltechnieken.

Network Cable Plugs Closeup Photo. Computer Networking Cables.

Internet

Zakelijk internet afgestemd op uw bedrijf. Met glasvezel tot mobiel internet zorgen we dat u altijd beschikking heeft over internet.

office365-teunis-telecom

Cloud(services)

Werk in een goede, veilige en betrouwbare werkomgeving vanuit de cloud.

internet-of-things-iot-teunis-telecom

Internet of Things (IoT)

Voorsprong door de nieuwste technologie, gebouw op een netwerk van slimme apparaten.

Efficiënt en slimmer communiceren

U heeft tijdens uw werkzaamheden met veel verschillende mensen te maken, verdeeld over verschillende locaties of afdelingen. Hiermee bespreekt u zaken en maakt u afspraken.

Hoe fijn is het als u gedekt wordt door innovatieve producten en handige software, waardoor u uw werk nog effectiever kunt doen en u uitblinkt als ware multi-tasker.

Frustatie is verleden tijd.

Software die u helpt om uw werk nog beter te doen. Netwerken die supersnel functioneren en overal en altijd en overal bij uw bestanden kunnen. De technologie voorziet ons vandaag de dag in onze gemakken. Hiermee zijn we altijd in-control en kunnen we zorgeloos ons werk doen.

Bellen met Teunis Telecom & ICT

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam

Onzemerken