• Teunis, meer dan gewoon.

Airconditioning inbouwen, onderhouden of repareren

Airconditioning inbouwen, onderhouden of repareren

Comfort tijdens de warme dagen.

Bij Teunis Automotive zijn we gespecialiseerd in het inbouwen, onderhouden en repareren van aircosystemen. We adviseren dan ook regelmatig onderhoud te voeren, om zo defecten te voorkomen.

Een goedwerkende airco in je vervoersmiddel is erg prettig bij warme dagen. Zeker wanneer en lange afstanden afgelegd moeten worden om van project naar project, of klant tot klant te gaan. Een goede airconditioning houdt je scherp en fysiek in staat om beter te presteren.

Airconditioning in uw voertuig.

Airconditioning inbouwen

Veel vrachtwagens zijn tegenwoordig standaard voorzien van airco. Dat geldt echter niet voor alle vrachtwagens. Het is zeker mogelijk om airconditioning in te laten bouwen in uw voertuig. Afhankelijk van het merk en model zullen we moeten bekijken welk aircosysteem bij uw voertuig past. We adviseren u graag over het aircosysteem en bouwen het graag voor uw in.

Tevens bouwen we standairco’s in zodat de chauffeur ook bij een stilstaand voertuig van een behaaglijk klimaat profiteert en van een goede nachtrust gegarandeerd is.

Airconditioning onderhouden

Onderhoud van het aircosysteem is van belang om te zorgen dat het systeem op de juiste manier zijn werk blijft doen. Bij het normale onderhoud van de vrachtwagen, wordt dit lang niet altijd meegenomen. Hierdoor kunnen onnodig klachten of problemen ontstaan.

Airconditioning repareren

Een defect aircosysteem kan als erg vervelend worden ervaren. Vooral in perioden van enorme hitte. Defecten kunnen voortkomen uit slecht onderhoud waardoor lekkage, storing of defecte onderdelen ontstaan. Onze monteurs kunnen een diagnose stellen aan de hand van professionele hulpmiddelen. De oplossing leggen we graag aan u voor, waarna we uw aircosysteem spoedig kunnen repareren.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het inbouwen, onderhouden of repareren van airconditioning?

We bouwen ook airconditioning in en onderhouden airconditioning bij