• Teunis, meer dan gewoon.

Airconditioning inbouwen, onderhouden of repareren

Airconditioning inbouwen, onderhouden of repareren

Comfort tijdens de warme dagen.

Een goedwerkende airco in je vervoersmiddel is erg prettig bij warme dagen. Des te meer omdat de zomerperiode in Nederland jaarlijks weer records breekt. Bij Teunis Automotive zijn we gespecialiseerd in het inbouwen, onderhouden en repareren van aircosystemen. Zo gaat u koel en comfortabel op weg.

Airconditioning in uw voertuig.

Airconditioning inbouwen

Niet elk persoonsvoertuig is voorzien van airconditioning. Het is zeker mogelijk om airconditioning in te laten bouwen in uw auto. Afhankelijk van het merk en model zullen we moeten bekijken welk aircosysteem bij uw voertuig past. We adviseren u graag over het aircosysteem en bouwen het graag voor uw in.

Airconditioning onderhouden

Onderhoud van het aircosysteem is van belang om te zorgen dat het systeem op de juiste manier zijn werk blijft doen. Bij het normale onderhoud van de auto (olie en filters) wordt dit lang niet altijd meegenomen. Hierdoor kunnen onnodige klachten of problemen ontstaan.

Airconditioning repareren

Goed onderhoud van het aircosysteem voorkomt defecten aan het aircosysteem. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat een aircosysteem alsnog uitvalt. Onze monteurs kunnen een diagnose stellen aan de hand van professionele hulpmiddelen. De oplossing liggen we graag aan u voor, waarna we uw aircosysteem spoedig kunnen repareren.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een APK-keuring?

We bouwen ook airconditioning in en onderhouden airconditioning bij