• Teunis, meer dan gewoon.

Airconditioning inbouwen, onderhouden of repareren

Airconditioning inbouwen, onderhouden of repareren

Comfort tijdens dewarme dagen.

Een goedwerkende airco in je camper of caravan is erg prettig bij warme dagen. Bij Teunis Automotive zijn we gespecialiseerd in het inbouwen, onderhouden en repareren van aircosystemen.

Airconditioning in uwvoertuig.

Airconditioning inbouwen

Zeker niet elke camper of caravan is voorzien van airconditioning. Het is zeker mogelijk om airconditioning in te laten bouwen in uw voertuig. Afhankelijk van het merk en model bekijken we welk aircosysteem het best bij uw voertuig past. We adviseren u graag over het aircosysteem en bouwen het graag voor uw in.

Airconditioning onderhouden

Onderhoud van het aircosysteem is van belang om te zorgen dat het systeem op de juiste manier zijn werk blijft doen. Bij het normale onderhoud van de camper (olie en filters) wordt dit lang niet altijd meegenomen. Hierdoor kunnen onnodig klachten of problemen ontstaan.

Airconditioning repareren

Een defect aircosysteem kan als erg vervelend worden ervaren. Vooral in perioden van enorme hitte. Goed onderhoud van het aircosysteem voorkomt defecten aan het aircosysteem. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat een aircosysteem alsnog uitvalt. Defecten kunnen voortkomen uit een lekkage, storing of defect onderdeel. Onze monteurs kunnen een diagnose stellen aan de hand van professionele hulpmiddelen. De oplossing leggen we graag aan u voor, waarna we uw aircosysteem spoedig kunnen repareren.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het inbouwen, onderhouden of repareren van airconditioning?

We bouwen ook airconditioning in en onderhouden airconditioning bij