• Teunis, meer dan gewoon.

Verslag: de VolkerWessels/Teunis ATB Holterberg toertocht 2023

Afgelopen zaterdag 11 november vond de jaarlijkse toertocht plaats dat georganiseerd wordt door VolkerWessels en Teunis. De dag startte met een welkomstwoord van Dinand van VolkerWessels en Erik van Teunis aan alle deelnemers onder het genot van kop koffie en broodjes.

Ze spraken daarnaast over het speciale collectedoel van de ATB editie van dit jaar, gezien het recente verlies van hun collega Richard aan een hartaanval. Het doel was dan ook om geld op te halen voor de Hartstichting. Iemand van de Hartstichting was aanwezig om het belang van onderzoek naar hart- en vaatziekten duidelijk toe te lichten. Inmiddels is er al bijna €2.500,00 gecollecteerd. Mocht je ook nog graag een donatie willen doen, dan kan dat via deze link.

Daarna uur begon de toertocht, en de deelnemers hadden de keuze tussen twee afstanden: 35 en 55 kilometer. Het was door de omstandigheden een pittig parcours met uitdagende singletracks, bossen, heidevelden, pittige beklimmingen en spannende afdalingen die hen te wachten stonden.

Na de inspannende tocht was het tijd om op te frissen en medewerkers van Teunis stonden klaar om de fietsen schoon te spuiten met hogedrukreinigers.

Na de schoonmaak en het opfrissen was het moment daar om gezellig na te praten en te genieten van een heerlijk buffet en verfrissende drankjes. Fietstoerclub CC’75 heeft weer  een uitstekende tocht georganiseerd en deelnemers hebben genoten van een geweldige dag op de mountainbike. Het was een geslaagde dag dankzij de inspanningen van iedereen die betrokken was bij de organisatie, en een eerbetoon aan Richard en een steun voor de Hartstichting.

Hieronder een impressie van de dag in beeld.

Foto’s: Emile Willems