• Teunis, meer dan gewoon.

Klantcase Teunis Bedrijfskleding: Stone Age Rijssen

Strakke uitstraling met “Beton-sur-ton”-kleding.

“Als onze medewerkers ergens op locatie zijn, moeten ze een visitekaartje van ons bedrijf zijn.”

In het Stone Age Experience Centre voor particulieren en professionals aan de Butaanstraat in Rijssen spraken we met Lisette Bikker.

Stone Age, begonnen als een natuursteenwinkel midden in Rijssen en een van de pioniers in Nederland als leverancier van ready-to-create betonstuc, heeft vandaag de dag een uitgebreid netwerk van professionele verwerkers. In 2023 is Stone Age producent en leverancier van diverse soorten betonstuc. Het assortiment is uitgebreid met producten zoals Basebeton, Sichtbeton, Stuccopuro en Oxidestuc. Deze producten worden in heel Europa verspreid, meestal via groothandels en resellers.

Aan het begin van dit jaar werden 20 medewerkers volledig in het nieuw gestoken. Ze hadden de vrije keuze tussen t-shirts, polo’s, vesten, truien, broeken, softshelljassen en veiligheidsschoenen.

Ook het buitendienstteam ziet er nu representatief uit. “De medewerkers dragen het met trots en zijn er echt blij mee; het draagt comfortabel,” aldus Lisette. “De kleding die we eerder droegen, werd geleidelijk een onsamenhangende mix. We wilden meer eenheid en een strakke uitstraling. Zwart op zwart. Ton-sur-ton, bij Stone Age ook wel “Beton-sur-ton” genoemd.”

De samenwerking bij de overgang naar het nieuwe kledingpakket verliep uitstekend. Lisette zegt: “Iedereen heeft gepast en staat in het KMS, dat is super praktisch.” Als er zich iets voordoet of snel nodig is, wordt dit volgens Lisette direct aangepakt. “Nieuwe medewerkers sturen we gewoon even langs bij Teunis Bedrijfskleding.” Ook voor de Rijsserbergloop klopte Stone Age aan bij Teunis Bedrijfskleding.

Naast het eerder genoemde Experience Centre heeft Stone Age ook een trainingscentrum, iets verderop aan de Butaanstraat. Hier worden trainingen gegeven aan vakmensen en groothandels uit heel Europa. “We geven de shirts ook aan de mensen die de trainingen volgen; ze vinden dat geweldig en worden zo ook ambassadeurs van ons merk.”

Lisette is uiterst tevreden over de samenwerking met Teunis Bedrijfskleding: “Bij Teunis word je snel geholpen en denken de medewerkers altijd mee. Korte lijnen. Het is een prettige partner om mee samen te werken. De kwaliteit is goed en de persoonlijke benadering is top; ze komen de kleding zelfs persoonlijk bezorgen. Dit werkt voor ons heel goed; we zijn er uitermate blij mee!”