• Teunis, meer dan gewoon.

Teunis Automotive gaat de samenwerking aan met TruckXL formule

Wil je als transportondernemer graag dat je de zorg voor reparatie en onderhoud uit handen wordt genomen? Dan bent je bij Teunis Automotive aan het juiste adres. Onlangs is namelijk de TruckXL formule bij ons geïmplementeerd.

TruckXL is hét alternatief voor de merkdealer. Het is het grootste netwerk van onafhankelijke truck en trailer werkplaatsen in de Benelux. Door de samenwerking als netwerk kunnen wij je altijd het volgende bieden: snelle service, een eerlijke prijs en de beste oplossing voor transportondernemers op het gebied van onderhoud en reparatie.

Dit doen wij aan de hand van drie kernwaarden: flexibel – betrouwbaar – persoonlijk.
In samenspraak met jou zorgen wij altijd voor een topfit wagenpark!

 

monteur voert werkzaamheden uit vrachtwagen

Met ons TruckXL-partnerschap onderscheiden we ons met de volgende zaken:

  • Onze monteurs worden regelmatig getraind
  • Heldere facturen door goede software
  • Jaarlijkse audits van onze werkplaats
  • Levering van onderdelen in OE-kwaliteit