• Teunis, meer dan gewoon.

Teunis officieel dealer van SAM gereedschappen

Teunis is sinds 1 maart officieel dealer en servicepunt van SAM gereedschappen. Deze Franse fabrikant is in eigen land marktleider op gebied van gereedschappen en produceert deze onder andere voor de bouw, de industrie en de automotive. In maart is in de showroom van Teunis Industrie een grote stelling geplaatst waarbij goed te zien is hoe breed het pakket van SAM gereedschappen is.

SAM gereedschappen worden o.a. gebruikt door alle medewerkers van Boeing vliegtuigen. Maar ook Kwik Fit gebruikt de volledig op maat gemaakte gereedschapskarren. Deze karren zijn het paradepaardje van SAM gereedschappen en kunnen zoals vermeld volledig op maat en branche specifiek worden ingericht, dit gaat zelfs zover dat deze in verschillende kleuren leverbaar zijn.

De prijs/kwaliteit verhouding is bij SAM gereedschappen bijzonder goed en kwalitatief doen ze zeker niet onder voor andere A-merk gereedschappen. Ze bieden dan ook een levenslange garantie. Met name het brede assortiment voor elke branche is waarin SAM zich echt onderscheidt van andere aanbieders.

Met SAM gereedschappen zit je goed

Uitstekende kwaliteit


Vriendelijke prijs


Levenslange garantie


Bijzonder uitgebreid assortiment


Zeer innovatief


Gespecialiseerde pakketten voor elke branche