• Teunis, meer dan gewoon.

Projectmanagement en installatie

Projectmanagement en installatie

Een vlekkeloze installatie van jouw persluchtsysteem.

Als je eenmaal voor Teunis hebt gekozen, blijf je natuurlijk niet aan je lot overgelaten. De adviseur die je vanaf het begin heeft begeleid, blijft nauw betrokken bij jou en het project. Echter, de praktische uitvoering van het werk wordt toevertrouwd aan een ervaren collega of project engineer. Deze specialist neemt de taken rondom projectmanagement op zich, zoals het bewaken van de tijdlijnen, het opstellen en volgen van een gedetailleerde planning, en het beheer van het budget.

Galvanistraat 8
7461 JC Rijssen

T 0548 537 788
E persluchttechniek@teunis.nl

Samen gaan we voor een vlekkeloze oplevering.

Onze project engineers zorgen voor de levering, installatie en het in gebruik nemen van de apparatuur. Dit is een gedetailleerd proces, waarbij de locatie grondig wordt geïnspecteerd voordat de installatie begint. Alle technische specificaties en vereisten worden nauwkeurig gecontroleerd om een vlekkeloze werking te garanderen.

Dit alles zorgt ervoor dat je eindigt met een goed en efficiënt werkend systeem, waar je jarenlang plezier en betrouwbare service van kunt verwachten. In deze hele cyclus staan duidelijke communicatie en een strakke coördinatie centraal, zodat het project binnen de gestelde tijd en het afgesproken budget wordt gerealiseerd.

Een offerte aanvragen of meer informatie?

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.