• Teunis, meer dan gewoon.

Transport en logistiek

Transport en logistiek

De bedrijfskleding die je voor de Transport & logistiek kiest moet langs een streng eisenpakket. Er wordt dagelijks met oliën, vetten en gevaarlijke stoffen gewerkt. Daar wil je je goed tegen beschermen. Zo comfortabel mogelijk natuurlijk.

0548 537 788

Galvanistraat 10, 7461 JC Rijssen

Waaraan moet kleding voor de transport & logistiek voldoen?

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Draagcomfort

Comfort is belangrijk bij alle type werkzaamheden binnen deze sector. Je wilt gewoonweg dat kleding fijn zit tijdens het uitvoeren van de taken.

Veiligheid

Werken met gevaarlijke stoffen moet zeer serieus worden genomen. Je wilt je medewerkers beschermen. Dat kan door de juiste werkkleding te kiezen die aan de voorgeschreven normeringen voldoen.

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid is echt belangrijk aangezien de werkzaamheden in deze sector vaak buiten in het verkeer worden uitgevoerd. Reflecterende kleding helpt jouw mensen om gezien te worden door medeweggebruikers.

Meest verkochte producten in de transport & logistiek

Bovenkleding - werkbroeken

Hi-Vis kleding

Veiligheidsschoenen

Speciale dameslijn

PBM's

Merken voor deze branche

Bij Teunis gaan we voor kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Onze collectie bestaat daarom uit de beste merken, zoals Tricorp, Projob, Printer Prime en Grisport. Wij leveren kleding in alle kleuren die u wilt. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat alle medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.